articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pasiune si simt artistic: design floral in Timisoara

Pasiune si simt artistic: design floral in Timisoara

🕔23.Jan 2015

Cu totii suntem intr-o continua cautare a obectelor cu infatisare deosebita. Cautam frumusetea in lucrurile care ne inconjoara, in modul in care ne amenajam casa si in hainele pe care le purtam. Dorim ca si cele mai banale obiecte pe care le folosim in fiecare zi sa fie placute privirii. Explicatia e simpla: frumusetea ne relaxeaza, ne umple de optimism si de incredere in viata si ne inveseleste. Admirand lucrurile din jur reusim sa nu ne mai concentram pe propria persoana si sa fim mai atenti la tot ce se intampla in jurul nostru. Tocmai de aceea vacantele in natura ne influenteaza starea de spirit atat de mult ne fac sa privim viata altfel. Frumusetea ne invata ca exista speranta si ca trebuie sa ne bucuram de fiecare moment fara sa ne lasam colesiti de micile nemultumiri.

Dintre frumusetile naturii, cele care fascineaza cel mai mult prin culorile si vitalitatea lor sunt florile. Iubim sa primim si sa oferim flori. Nu ajungem prea des in mijlocul unui camp inflorit, dar ne bucuram sa fim inconjurati de flori acasa, la locul de munca, la petreceri si nu numai.

Coman Spatii Verzi – specialistii in design floral

Compania Coman Spatii Verzi din Timisoara proiecteaza, amenajeaza si intretine spatii verzi, comercializeaza flori, dar si seminte si bulbi si se ocupa de aranjamente florale pentru diferite ocazii. Daca aveti o curte pe care v-ar placea ca trecatorii sa o admire, specialistii firmei ar putea sa o transforme intr-o gradina de poveste. Tot ei va pot sari in ajutor si daca va ocupati de amenajarea unui spatiu mai mare, precum un parc sau o portiune dintr-un parc.

Transformarea unui spatiu verde intr-o gradina plina de flori persupune trei etape: proiectare, amenajare si intretinere. In prima etapa se fac masuratori si se stabileste, in urma discutiilor cu beneficiarul, cum va arata locul respectiv. In a doua etapa terenul este pregatit pentru plantarea florilor, se monteaza sistemele de irigat, se executa aranjamente cu pietre si cu plante, se creeaza poteci din pietre naturale. Daca este cazul, se amenajeaza cursuri de apa si cascade si se planteaza flori, gard viu, pomi si copaci. Ultima etapa, intretinerea, este cea care asigura frumusetea si sanatatea tuturor plantelor. Presupune tunderea si fertilizarea gazonului, toaletarea si stropirea pomilor si toate acele proceduri de care au nevoie florile in functie de soiul lor si de anotimp.

Florile sunt prezente in fiecare moment important din viata unui om, fie ca este nunta, botez sau petrecere aniversara. Compania Coman Spatii Verzi efectueaza aranjamente florale pentru toate aceste evenimente, dar si pentru restaurante, hoteluri, sali de conferinta si galerii de arta. Design-ul floral presupune simt al formei si al culorii, rabdare si indemanare. Florile pot transforma orice incapere banala intr-una stralucitoare. Design-ul floral profesionist respecta tema evenimentului si locul in care acesta se desfasoara. Aranjamentele florale trebuie sa fie compatibile cu celelalte elemente de decoratiune din punct de vedere cromatic si stilistic. Pasiunea, dorinta de perfectionare si certificatele obtinute au transformat compania Coman Spatii Verzi intr-un partener de incredere atunci cand vine vorba de design-ul floral.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se