articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pardoseli epoxidice

Pardoseli epoxidice

🕔11.Nov 2015

De cand am terminat facultatea de inginerie, mi-am spus ca o sa lucrez intr-o fabrica mare: asa imi spusesera ai mei ca este idealul in munca: fabrica in care intri si iesi la pensie de acolo. Dar de ce fabrica? Nu am inteles asta niciodata. In fine…  M-am angajat pe postul de inginer sef intr-o fabrica de dulciuri si eram, printre altele responsabila cu Asigurarea Calitatii. Asta implica inclusive curatenia. Spun  curatenie pentru ca sefii fabricii s-au gandit sa folsoeasca drept plasneu pardoseala epoxidica. Adica ceva care nu se murdareste niciodata. E un fel de gresie dar nu e gresie…e un fel de marmura dar nu e marmura… E ceva care arata foarte bine, nu este conductor electric si nu se murdareste niciodata. Pardoseala epoxidica poate fi turnata in mai multe straturi din cate am inteles: imi spusese un inginer mai in varsta, care chiar se pricepea. Depinde de cat de lucioasa vrei sa fie suprafata, sau cat de durabila. Dar cred ca cel mai important aspect este ca poate permite incalzirea prin pardoseala. Mi-a placut ca mi-a spus lucruri pe care le-am inteles usor. Desi am formatie initiala cea de inginer, recunosc ca nu toate datele tehnice imi sunt familiar, mai ales cand sunt noi. Imi ia ceva sa le diger.

Pardoseli epoxidice pentru spitale, fabrici, birouri, spatii de depozitare, laboratoare, sau spatii comerciale

Am inteles de la acel inginer mai in varsta decat mine ca a fost sef de department intr-o alta fabrica unde se producea pardoseala epoxidica. A vazut laboratoare intregi care foloseau acest tip de pardoseala epoxidica, spitale care au apelat la varianta aceasta, a fost martor si la punerea unei astfel de pardoseli in spatii comerciale mari, in hale de depozitare, a vazut multe astfel de lucrari. Pardoseala epoxidica se pare ca este din ce in ce mai folosita in Romania.

La noi in fabrica este o curatenie exemplara, nu stiu daca neaparat datorita acestei pardoseli, insa se curata atat de usor incat nu simti cand o maturi sau vii cu mopul industrial. E o masinuta care, cu ajutorul unui manipulator, are o perie in partea de jos care matura apoi spala pardoseala. Totul e curat ca lacrima in maximum doua ore. Si vorbim despre o fabrica intreaga.

Fabrica noastra in curand va suferi modificari: adica se va mari. Mai este un corp in partea din spate care va fi lipit cumva de actualul corp.

Pardoselile epoxidice sunt cea mai buna solutie

In noua hala a fabricii, cea care se va deschide in cateva luni de acum incolo, cea din aripa noua, va avea turnata pardoseala epoxidica: a fost decizia managerului fabricii. Ma gandesc acum, cand am vazut despre ce e vorba, ca e cea mai buna solutie.

Cand se va deschide noua hala, noul corp de fabrica, acolo vor exista inca aproximativ doua sute de locuri de munca: evident in trei schimburi, asa cum este si acum in corpul actual.  Ma bucur sa stiu ca vor veni oameni noi, care probabil acum isi cauta de lucru.

Mai multe pe Europlastic.ro!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare