articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pardoseli epoxidice oferite de europlastic

Pardoseli epoxidice oferite de europlastic

🕔12.Nov 2015

Pardoselile sunt piesa de finisaj a unei constructii care ii da acesteia un aer ma chic si in acelasi timp datorita modului in care sunt alese culorile, pardoselile redau si o anumita atmosfera in locuinta in dependenta de ceea ce s-a dorit sa se realizeze.

Materialul cu care se vor acoperi pardoselile este de mai multe tipuri, acestea clasificandu-se dupa calitate, rezistenta si alte trasaturi la fel de importante care au legatura directa cu pardoselile. In acelasi timp, fiecare tip de pardosea in parte trebuie utilizat exclusiv doeniului caruia ii este destinata. In caz contrar, se risca ca acestea sa nu mai fie la fel de eficienta.

Prin urmare, pentru ca rezultatul final sa fie de cea mai buna calitate dar si rezistent in acelasi timp este foarte important ca materialul de finisare sa fie in concordanta cu trasaturile mediului in care va fi plasat. In acest sens, unexemplu sunt pardoselile epoxidice.

Mai multe despre pardoselile epoxidice

Pardoselile epoxidice sunt obtinute din rasini epoxidice, o substanta chimica care se gaseste in stare lichida. Aceste tipuri de pardoseli sunt cel mai des recomandate in folosirea in spatiile unde se inregistreaza o circulatie intensa a persoanelor, precum si unde sunt cerinte exigente in privinta curateniei, pentru ca acestea se ingrijesc foarte simplu si rapid.

Fiind obtinute dintr-un material lichid, pardoselile epoxidice se monteaza prin turnare. Acest lucru este unul foarte avantajos deoarece se poate obtine o suprafata de acelasi nivel, perfect plana, fara urme de imbinari sau spatii intre elementele pardoselii care si arata urat dar si reprezinta un loc de acumulare a mizeriei.

Datorita acestor calitati aceste tipuri de pardoseli sunt realizate spre a fi utilizate in clinici, spitatale sau orice alt spatiu medical sau farmaceutic, precum si in spatiile destinate industriei alimentare.

Avantajele pardoselilor epoxidice

Pardoseli epoxidice,dupa cum am mai spus au o multime de avantaje. Pe langa faptul ca nu permit acumularea murdariei, cum se intampla cu pardoselile tipice, acestea mai au marele avantaj de a fi foarte rezistente, astfel rezista la circulatia intensa.

In locurile unde exista multe aparate sau lucruri mecanice, se prefera utilizarea acestor tipuri de pardoseli pentru ca ele sunt si foarte rezistente la socuri de orice natura, la  zgarieturi si nu in ultimul rand uzura lor in timp este un proces indelungat.

Insa acest lucru nu le face doar sa fie utilizate inasemenea domenii. Ba din contra, pardoselile epoxidice pot fi utilizate si in spatiile destinate birourilor, in aeroporturi, magazine mari, in cladirile institutiilor publice sau private, precumsi in showroom-uri.

Europlastic este o firma din domeniul constructiilor care realizeaza si omercializeaza in acelasi timp produse necesare montarii pardoselilor, precum si a pardoselilor propriu zise, indiferent de ce tip nu ar fi.

Firma respectiva, este unul dintre cei mai buni producatori in domeniu, oferind doar servicii de clitate si intervenii cu profesionalism si seriozitate.

Pentru mai multe detalii legat de cine sunt, ceea ce fac sau alte informatii, vizitati site-ul firmei : www.europlastic.ro .

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare