articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pardoseli artistice pentru persoane creative si de succes

Pardoseli artistice pentru persoane creative si de succes

🕔30.Oct 2014

Pentru persoanele care vor sa impresioneze, sa creeze o imagine perfectionista si ideala a spatiului unde traiesc, muncesc sau isi deschid o afacere, aceste pardoseli artistice imbina utilul cu frumosul redand dupa personalitatea si stilul fiecaruia o reflectie a originalitatii si a caracterului.

Fiecare loc in parte, fiecare incapere are posibilitatea de acum inainte de a exprima ceva, de a transmite vibratii, sentimente, de a capta atentia fiecarei persoane care intra, lasand o amintire si o imagine placuta.

Caracteristici si avantaje pardoseli artistice

Aceste pardoseli artistice  au numeroase avantaje, printre ele numarandu-se:

 • Rezistenta foarte mare la socuri mecanice, iar in cazuri extreme de accidentare a suprafetei, aceste pardoseli artistice se pot repara foarte usor prin reaplicarea unui strat de aceeasi culoare doar in zona afectata;
 • Se pot utiliza atat in exterior cat si in interior, fiind foarte rezistente la diferentele de temperatura. Rezista la temperaturi minime de -30 grade Celsius, si temperaturi maxime de pana la +80 grade Celsius;
 • Capacitatea de respingere a razelor si a radiatiilor UV;
 • Prezinta  proprietati antibacteriene, antiaderente si antistatice, pastrand astfel o igiena propice unei locatii cu trafic intens, aspectul antiaderent reducand micile incidente de alunecare. Urmarind aceste aspecte, putem demonstra utilitatea ei si in cadrul diverselor industrii;
 • Este foarte rezistenta atat la apa, avand proprietatea hidroizolanta, dar si la foc;
 • Aceste pardoseli artistice sunt foarte rezistente si la utilizarea pe suprafata lor a diverselor substante chimice pentru curatare care in mod obisnuit ataca si corodeaza aspectul suprafetei.

Tipuri de pardoseli artistice si destinatia lor:

 • Pardoseli artistice Microtopping;
 • Pardoseli artistice confectionate din rasini epoxidice;
 • Pardoseli artistice confectionate din rasini poliuretanice;
 • Pardoseli artistice din beton acidat;
 • Pardoseli artistice din beton polisat.

Realizarea de pardoseli artistice este destinata unei mari categorii de locatii, avand nenumarate avantaje si preturi accesibile. Datorita proprietatilor antibacteriene ce nu permit dezvoltarea lor, ele se pot folosi in mod special in spitale, clinici, cabinete medicale, scoli, gradinte si licee. Pe de alta parte, privind aspectul deosebit si intretinerea foarte usoara, se pot mula perfect ca idee de pardoseli pentru hoteluri, restaurante sau cladiri de birouri. In cazul  in care vorbim de proprietatile durabile, antiaderente si rezistenta la diverse socuri mecanice, aceste pardoseli artistice se pot folosi si in industrii, astfel de firme dand dovada de caracter, originalitate si chiar simt practic.

Daca doresti ca incaperea in care iti desfasori activitatea, casa in care locuiesti, biroul in care lucrezi sau propria ta afacere sa capete un strop de originalitate si caracter, Milucon te ajuta sa-ti depasesti limitele, sa optezi pentru stiluri creative si sa lasi in urma impresii remarcabile. Astfel de pardoseli artistice de la www.milucon.ro te pun in valoare atat pe tine, cat si afacerea ta, aducand un plus de personalitate. Variantele din care poti alege o pardoseala artistica sunt diverse, iti solicita imaginatia si simtul practic, dar noi iti promitem ca rezultatul final va fi unul exceptional de care te vei bucura multa vreme!

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare