articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pardoseala industriala din beton la preturi avantajoase doar prin Real Pav

Pardoseala industriala din beton la preturi avantajoase doar prin Real Pav

🕔11.Dec 2013

Asigurarea unui mediu de lucru adecvat este extrem de importanta in special in domenii precum cel industrial, comercial, sau de constructii. In aceste domenii, suprafata pe care se desfasoara activitatiile de zi cu zi are un rol esential. Acesta suprafata trebuie sa fie rezistenta la impacturi repetate, trebuie sa fie rezistenta la trafic intens, sa aiba o durata de viata indelungata, sau nu fie alunecoasa, sa poata fi usor intretinuta si igienizata si sa poata fi reparata usor si cu costuri minime. Pentru a obtine o astfel de suprafata dedicata domeniului industrial si comercial va recomandam serviciile companiei Real Pav.

Printre aceste servicii se numara si comercializarea de pardoseala industriala din beton. Dupa cum am precizat aceasta pardoseala este indicata atat in industrie dar si in alte domenii de activitate precum cel comercial sau in cadrul depozitelor din sfera activitatiilor de constructie. Pentru a putea oferi un exemplu adecvat, in cadrul magazinelor clasice de constructii suprafetele sunt realizate din beton, acelasi lucru intamplandu-se si in cadrul supermarketurilor ce se intalnesc la tot pasul. Astfel, pardoseala din beton reprezinta o solutie eficienta pentru diverse domenii de activitate, nu doar pentru cel industrial.

Dupa cum am precizat in cadrul introducerii acestui articol, o pardoseala de acest tip trebuie sa aiba o serie de parametri si proprietati. In lipsa acestor caracteristici, pardoseala nu este recomandata. Asadar, la montarea unei pardoseli industriale din beton trebuie sa luati in calcul traficul ce va trebui suportat de aceasta suprafata, impactul mecanic care se va repeta datorita proceselor de munca, durata de viata pe care o doriti, eficienta in efectuarea de reparatii sau in curatarea pardoselii si asa mai departe. Compania Real Pav va garanteaza executia unei pardoseli industriale din beton care sa ia in calcul toate aceste aspecte si nu numai.

Pardoseala industriala din beton executata, poate avea armatura cu fibre de otel, cu plasa sudata sau cu fibre de polipropilena (materiale de calitate). Aceasta se alege in functie de aplicatie impreuna cu personalul companiei, personal experimentat si competent. O etapa importanta este sclivisirea cu strat de uzura, ce confera o rezistenta foarte mare pardoselii. Daca am reusit sa va conving atunci poate doriti sa aflati mai multe informatii de natura tehnica referitoare cu cele mentionate mai sus. In acest caz reprezentantii Real Pav va stau la dispozitie cu asistenta tehnica de specialitate dar si cu ajutor in alegerea pardoselii de care aveti nevoie.

Aceste informatii pot fi accesate prin intermediul platformei online Real Pav sau prin utilizarea datelor de contact din finalul acestui articol. Indiferent de alegerea facuta, pardoseala industriala din beton Real Pav va fi oferita la cel mai bun raport calitate / pret de pe piata de profil, specialistii Real Pav oferind servicii complexe in ceea ce priveste proiectarea, transportul si montajul suprafetei la fata locului. Asadar, dupa cum puteti observa aveti toate motivele pentru a alege solutiile oferite de compania mentionata, sau cel putin pentru a va documenta adecvat.

Real Pav, date de contact

TELEFON:
+ 40 214 110 067 / +40 744 604 253

FAX:
+4 021/410.10.02

EMAIL:
office@realpav.ro
mihai.savastre@realpav.ro

ADRESA:
Str. Lt. Av. Negel, nr. 26, Sector 6 Bucuresti, ROMANIA

Articol oferit prin reteaua 2biz.ro

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare