articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Parchetul laminat, o alegere populara, dar nu fara motiv

Parchetul laminat, o alegere populara, dar nu fara motiv

🕔23.Sep 2016

Parchetul laminat este una dintre cel mai populsre alegeri in ceea ce priveste podelele. Acesta este mult mai ieftin decat parchetul din lemn masiv si mai este si simplu de intretinut.

Un aspect elegant cu parchet laminat de calitate

Un parchet laminat de calitate, www.decolandia.ro, va oferi oricarei incaperi un aspect foarte elegant. In plus, acest va fi rezistent si la actiunea factorilor mecanici, dar si a celor termici chiar si de asemenea la umezeala.

Pentru a-l intretine in mod corespunzator trebuie doar sa aspurati parchetul si sa il curatati cu mopul, iar suprafata sa se va usca foarte rapid. Desigur, este recomandat sa nu folositi prea multa apa, intrucat aceasta poate sa patrunda intre lamele.

Este bine de asemenea sa incercati sa nu prea utilizati pentru curatarea unui parchet laminat solutii chimice care pot sa lase urme sau care uneori pot fi chiar si decolorante. Un parchet laminat este atat de comfortabil, este potrivit pentru orice incapere din locuinta sau din alte spatii.

Nici nu e de mirare ca il intalnim atat de des in fel si fel de constructii rezidentiale, civile si altele. Incercati sa nu folositi la curatarea lui nici solutii uleioase preferabil, intrucat si acestea pot lasa urme. In ceea ce priveste modelul ales, puteti selecta intre numerosae modele la un magazin specializat in domeniu, www.decolandia.ro si puteti sa va bazati pe ajutorul specialistilor in domeniu in egala masura.

Podea ca noua cu parchet laminat

Cu un parchet laminat de calitate superioara podeaua dvs. va arata ca noua mai mult timp. Cu toate acestea, e bine insa sa stiti si cum sa ingrijiti un astfel de parchet. Incercati sa nu lasati praful sa se depuna prea mult, iar pe timp de iarna e bine sa mentineti o temperatura cat se poate de constanta in camere. Umezeala nu este tocmai “cea mai buna prietena” a nici unui tip de parchet, astfel ca daca ati hotarat sa folositi un parchet laminat in locuinta dvs. sau in orice spatiu si aveti posibilitatea, puteti utiliza chiar si dezumidificatoare, mai ales iarna.

Parchetul laminat este realmente o alegere foarte populara, ofera un design unic si deosebit si este mult mai simplu de intretinut decat un parchet din lemn masiv, fara indoiala. Nici montarea lui nu este dificila, el este durabil in timp si rezista destul de bine si la zgarieturi.

Puteti plasa piese de mobilier pe el fara probleme si nu trebuie sa ii acordati o atentie deosebita la ingrijire. De aceea poate observati ca un parchet laminat se va putea intalni in orice incapere practic, de la bucatarie la dormitor, living si chiar si baie, fiindca nu e la fel de afectat de umezeala ca si un parchet din lemn masiv.

Indiferent de modelul ales, de culoarea aleasa la un parchet laminat, este esential sa aveti in vedere calitatea sa si sa colaborati cu profesionisti in domeniu pentru a va asigura ca faceti alegerea potrivita pentru spatiul dvs., rezidential sau nu: www.decolandia.ro.