articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Parchet masiv de la Bilavio.ro

Parchet masiv de la Bilavio.ro

🕔26.Aug 2016

Parchetul masiv se stie ca este un bun izolator, fonic si deasemeni din punct de vedere termic. Parchetul care ce e dublu sau in unele cazuri triplu stratificat , nu o sa-si schimbe forma odata cu trecerea timpului , acesta fiind foarte rezistent impotriva umiditatii cat si in fata variatiilor termice .

Despre acest parchet masiv se poate afirma faptul ca e impresionanr in primul rand ca aspect , dar este si usor de montat iar atunci cand este cazul, de inlocuit fiind in acelasi timp si ieftin.

Ca principale caracteristici privind parchetul de lemn masiv poate fi spus faptul ca e rezistent in fata uzurii cat si in fata diverselor variatii climatice , acestui lucru adaugandu-se faptul ca lemnul din care acest parchet este fabricat este elastic ceea ce il recomanda ca ideal in cazul pardoselilor. Parchetul acesta , ce e realizat dintr-un lemn masiv poate sa aduca in incapere atunci cand este montat, atmosfera intima si bineinteles, calda acesta integrandu-se in oricare dintre stilurile in care e amenajata respectiva incapere, fie ca este intr-un stil clasic fie unul modern.

Parchetul masiv este deasemeni rezistent in timp , acesta nu va retine sau favoriza deloc aparitia prafului sau a mucegaiului iar asta il face sa fie usor de intretinut si deasemeni de curatat. I se poate imbunatati aspectul cand e nevoie , acest lucru fiind posibil prin raschetarea si aplicarea finisajului doar intr-un strat.

Printre avantajele pe care le are folosirea parchetului ce e din lemn masiv se poate mentiona si faptul ca ca are o buna capacitate privind izolarea termica iar acest lucru este datorat faptului ca parchetul are o grosime a lemnului ce ajunge la 3 cm ceea ce echivaleaza cu izolarea care e data de catre o suprafata din beton ce are o grosime de 40 de cm .

Pentru ca are o conductivitae termica mult scazuta , parchetul acesta ajuta in principal la mentinerea in mod constant a temperaturii care e in mediul ambiant unde este amplasat respectivul parchet iar asta face ca respectivele pardoseli ce sunt din parchet masiv sa mentina caldura iarna si sa fie racoroase vara.

Cu toate acestea, un dezavantaj pe care il prezinta acest tip de parchet e acela ca in timp , el poate sa isi mai modifice forma cat si deasemenea si pot aparea goluri printre lamele, iar toate acestea cat si stabilitatea lui dimensionala depind de umiditatea lemnului .

In privinta parchetului laminat, putem spune ca acesta este popular pentru ca are un aspect placut si poate fi intretinut destul de usor , iar asta, il face sa fie mai accesibil in comparatie cu parchetul masiv .

E totusi un parchet ieftin, asta pentru ca e facut din niste conglomerate lemnoase, adica din rumegus si poate fi gasit pentru comercializare in forma prefinisata . E un parchet usor de montat iar daca e nevoie, poate fi demontat si montat la loc destul de usor.

In cadrul magazinelor de specialitate cat si in mediul online se poate gasi o gama larga de produse ce fac parte din aceasta gama , in acest sens, unul dintre magazinele ce sunt de specialitate putand fi accesat prin intermediul site-ului www.bilavio.ro .