articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panouri solare termice de la Itechsol – o investitie fiabila pentru toata viata!

Panouri solare termice de la Itechsol – o investitie fiabila pentru toata viata!

🕔01.Jun 2016

Ce ai spune daca ai dispune de apa calda, fara niciun cost la curent sau la gaz, direct de la soare? Iti vine sau nu sa crezi, acest lucru este posibil daca faci o investitie in panouri solare termice: aceste sisteme sunt fiabile pentru ca tu sa poti avea parte de exact ceea ce iti trebuie. Cei de la Itechsol comercializeaza astfel de panouri in functie de necesitatile si preferintele tale.

De acum, poti sa uiti de costurile ridicate la utilitati: te poti folosi de ceea ce natura ne ofera in fiecare zi gratis optand pentru instalarea de panouri solare termice in curtea ta, pe acoperisul casei tale sau pe terenul tau. Restul detaliilor cu privire la produse si la montare, le vei putea afla direct de la cei de la Itechsol. Fii inspirat cand vine vorba de confortul propriu!

Cine iti poate furniza panouri solare termice?

Cei de la Itechsol s-au specializat in furnizarea de solutii care se folosesc de energia regenerabila, printre care se numara si aceste panouri solare termice. Celelalte produse propuse de cei de la Itechsol de tipul panourilor solare fotovoltaice, sistemelor de iluminat cu LED, turbinelor eoliene, sistemelor de incalzire in pardoseala, pompelor de caldura contribuie la un consum scazut de resurse ale pamantului.

Cu siguranta, stilul de viata al oamenilor s-ar schimba radical daca ar alege astfel de produse: in primul rand, este vorba despre nivelul inexistent de poluare obtinut cu aceste sisteme ce utilizeaza energia regenerabila. Toata caldura, apa calda si lumina vine direct de la natura din moment ce panourile ajung sa capteze razele soarelui.

Pentru ca tu sa dispui de toate acestea, cei de la Itechsol au incheiat contracte cu Taco Noca, Steca Solar, Thermia, Esbe, Austria-Email, Westech Solar etc. Aceste companii sunt nume sonore in materie de sisteme inteligente si fiabile de producere a curentului electric si de incalzire. In posesia lor, pot intra atat persoanele fizice cat si persoanele juridice care aleg sa colaboreze cu Itechsol.

A sosit momentul sa te orientezi si tu spre astfel de produse extrem de stabile si robuste in functionare care pot functiona chiar si in conditii de luminozitate si temperaturi scazute. Itechsol te va putea consilia pentru ca a putea alege sistemul care iti trebuie!

De ce sa alegi sa investesti in panouri solare termice?

Motivele pentru care faci bine alegand panouri solare termice sunt nenumarate. Dupa cum prea bine stii, aceste sisteme au rolul de a capta energia solara si de a o transforma in energie termica, atat apa calda cat si aport la incalzire. In acest fel, tu devii independent din punct de vedere termic. O astfel de instalatie are in componenta un panou solar, un boiler, un controller solar, lichid transfer termic, grup de pompare solar si vase de expansiune.

Astfel de panouri solare termice pot fi utilizate in aplicatii comerciale, industriale, dar si rezidentiale. Lucrand cu cei de la Itechsol, vei dispune de panouri care se pot monta pe acoperisuri inclinate, pe fatade, pe acoperisuri de sine statoare etc. Pot avea dimensiuni mici in functie de necesitati, iar cat despre instalare, aceasta se va realiza cat de repede.

Cu Itechsol, te bucuri de eficienta maxima de transformare a energiei solare in energie termica. Sunt produse de calitate, realizate din materiale sigure, durabile si rezistente pentru rezultate cat mai bune. Toate acestea le vei afla direct de la reprezentantii Itechsol!

Itechsol – achizitioneaza panouri solare termice care isi vor face treaba fara probleme!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se