articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panouri solare fotovoltaice de la Itechsol – alege sa fii independent energetic!

Panouri solare fotovoltaice de la Itechsol – alege sa fii independent energetic!

🕔21.Jan 2016

Consideri ca vei avea numai de castigat cu panouri solare fotovoltaice? Iti surade ideea sa iti procuri si tu un astfel de sistem? Cei de la Itechsol iti pot fi alaturi pentru ca impreuna cu ei sa poti lua decizia potrivita: un panou solar fotovoltaic iti poate fi de un real folos din moment ce tu iti vei putea produce energia electrica si apa calda de care ai nevoie.

Itechsol te asteapta cu preturi competitive la panouri solare fotovoltaice: este timpul sa iti alegi sistemul potrivit si pentru tine si sa te bucuri de un consum energetic extrem de mic si de o posibilitatea de a folosi energia regenerabila nepoluata. Chiar acum poti lua legatura cu cei de la Itechsol pentru a dispune de toate informatiile necesare.

Panouri solare fotovoltaice – solutii pretabile pentru rezultate fiabile

Aceste panouri solare fotovoltaice iti vor permite sa poti dispune de energia electrica necesara pentru a ilumina, a incalzi si a furniza apa calda pentru un intreg camin. Lucrand cu cei de la Itechsol, tu vei putea dispune de sisteme care iti vor permite utilizarea imediata a curentului electric produs, dar si inmagazinarea acestuia cu ajutorul acumulatorilor.

Odata cu aceste panouri solare fotovoltaice, tu vei primi si toate celelalte accesorii cum ar fi baterii solare, suporti de montaj, controlere pentru automatizare, invertoare, alte accesorii de conectare etc. Spre deosebire de alte sisteme disponibile pe piata, panourile celor de la Itechsol sunt policristaline si au capacitatea de a produce curent de pana la 230W.

Intrucat trebuie sa ai siguranta ca aceste panouri solare fotovoltaice sunt produse de calitate, cei de la Itechsol iti ofera posibilitatea de a intra in posesia unor produse atestate TUV cu putere de incalzire pe unitate si costuri de instalare extrem de reduse. Panourile dispun de rama din aluminiu anodizat pentru protectie impotriva coroziunii si sticla transparenta si antireflexiva pentru a capta razele solare.

Itechsol – si tu poti dispune de panouri solare fotovoltaice!

In cazul in care nu stiai, iti poti procura panouri solare fotovoltaice de la Itechsol. Cei de la Itechsol aduc pe piata din tara noastra produse care iti imbunatatesc modul de viata: acest lucru este posibil prin utilizarea energiei regenerabile. Astazi, sunt numeroase sisteme si echipamente care te pot ajuta sa te bucuri de ceea ce natura iti poate oferi.

Este vorba despre pompe de caldura, turbine eoliene, panouri solare, panouri fotovoltaice, sisteme de incalzire prin pardoseala, metode de iluminat cu LED etc. Cei de la Itechsol comercializeaza astfel de produse pentru ca tu sa consumi din resursele pamantului mai putin sau chiar deloc: furnizorii cu care lucreaza cum ar fi Steca Solar, Thermia, Esbe, Westech Sola, Taco Nova etc. iti ofera tot ceea ce iti trebuie.

Este vorba despre echipamente stabile, robuste in functionare care iti vor garanta un consum energetic mult mai scazut. De asemenea, optand pentru sisteme care functioneaza pe baza energiei regenerabile, nu vei ajunge sa poluezi mediul inconjurator, ci vei contribui la o planeta mult mai sanatoasa pentru toate generatii.

Poti discuta cu cei de la Itechsol toate detaliile cu privire la aceste sisteme: ei iti vor putea recomanda produsul de care ai nevoie pentru proiectul tau. Tine cont ca firma Itechsol lucreaza atat cu persoanele fizice cat si cu persoanele juridice!

Itechsol – de acum vei sti unde sa cauti panouri solare fotovoltaice!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică