articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

🕔29.Apr 2016

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca beneficiem de confortul de care ne dorim in fiecare clipa a vietii noastre. De aceea, confortul nu inseamna doar confortul de care beneficiem acasa ci si confortul pentru care platim atunci cand mergem intr-un bar sau restaurant sa savuram o cafea sau un suc, sau pe o terasa, sau intr-o cladire in care lucram sau de ce nu chiar si in biserica. Atunci cand vb despre confort, de cele mai mult ori facem referire la confortul termic, deoarece acesta este foarte important pentru ca nici nu dorim sa ne fie frig, dar nici sa simtim ca ne este foarte cald deoarece disconfortul termic nu este chiar foarte placut. In continuarea acestui articol am sa va vorbesc despre un mod foarte economic care ne va ajuta sa beneficiem de confortul termic dorit mai ales in spatiile in care frecventarea lor este periodica. Probabil ca va intrebati despre ce modalitate de incalzire economic este vorba. Ei bine, este vorba despre panourile radiante infrarosu.

Probabil ca veti fi sceptici cu aceasta modalitate de incalzire, deoarece in ultima perioada se aude tot mai des despre faptul ca diferite tipuri de radiatii cum ar fi cele de la telefoanele mobile, sau de la routere wifi nu fac bine sanatatii noastre.

Despre panourile radiante infrarosii

Panourile radiante infrarosu mai sunt denumite si panouri radiante IRC, iar acestea sunt foarte bune mai ales in spatiile in care se necesita o incalzire instanta, fara a mai fi nevoie de o pre-incalzire. Prin pre-incalzire inteleganduse faptul ca o data ce ai dat drumul la o sursa de incalzire, veti simti treptat incalzirea unui anumit spatiu. Am spus ca panourile radiante ifrarosu sunt o sursa de incalzire instanta deoarece acestea nu vor incalzi foarte mult aerul dintr-un anumit spatiu ci mai mult vor incalzi toate obiectele si persoanele cu care intra in constact razele infrarosii. Deci, o data ce ati dat drumu la aceste panouri radiante infrarosu, veti simti imediat ca va incalziti.

Avantajele panourilor radiante infrarosii

Aceasta metoda de incalzire cu panouri radiante infrarosii are si cateva avantaje foarte importante, iar printre aceste avantaje se numara urmatoarele: Asa cum am mentionat si mai sus, nu este nevoie de nici o sursa de pre-incalzire deoarece caldura se obtine instantaneu; Un alt avantaj foarte bun este acela al silentiozitatii deoarece sunt extrem de silentioase; Un ultim avantaj al acestor panouri radiante infrarosii este faptul ca sunt foarte economice si costurile de exploatare ale acestora sunt extrem de reduse.

Daca va doriti sa achizitionati astfel de panouri radiante infrarosii, va pot spune ca puteti gasi astfel de panouri radiante accesand site-ul www.prismainfo.ro.

Nu ezitati sa achizitionati astfel de panouri radiante infrarosii daca va doriti un sistem de incalzire econimic. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.prismainfo.ro, iar la sectiunea contact veti gasi datele de contact ale companiei pentru comandarea acestor panouri radiante infrarosii.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca

Care sunt avantajele ambalajelor din carton?

Care sunt avantajele ambalajelor din carton?

De cele mai multe ori, avem nevoie de astfel de ambalaje din carton deoarece niciodata