articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panouri radiante- incalzire eficienta  cu minimum de efort

Panouri radiante- incalzire eficienta cu minimum de efort

🕔06.Nov 2015

Avand in vedere ca pana si automobilele au o varianta electrica, ma intrebam cat o sa mai dureze pana sa se inventeze  o alternativa electrica si la clasicele sisteme de incalzire.  Nu stiu daca am fost uimita sau usurata, stiti genul acela de usurare pe  care il simti  in momentul cand  se intampla ceva ce te asteptai de multa vreme sa se intample insa, in mod cert, starea mea este una pozitiva atunci cand vine vorba de panouri radiante.

Ca sa elucidam misterul semnificatiei acestui termen care  in prima faza, pe mine m-a bulversat putin, panourile radinate  reprezinta  ultima inovatie in materie de solutii eficiente pentru incalzirea spatiilor.  Impropriu spus ”al spatiilor” pentru ca acestea nu incalzesc efectiv  aerul ci mai degraba obiectele  din apropierea lor.  Astfel, intr-o locuinte de exemplu poate incalzi mobila, peretii sau chiar pe dumneavoastra prin radiatii infrarosii nesesizabile de catre ochiul uman insa cu efecte pe care le veti simti cu siguranta.

Avantaje peste avantaje de la panouri radiante:

Partea aceasta cu avantajele este probabil cea mai importanta din intreg articolul pentru ca va poate ajuta in luarea deciziei corecte. In aceste conditii, vom  zabovi putin la acest subiect pana cand avem certitudinea ca toate punctele importante au fost atinse.

Dintr-o perspectiva absolut subiectiva, cel mai mare avantaj al acestor panouri radiante este   confortul pe care  il garanteaza. Sunt simplu si destul de ieftine la achizitie, practic cu 500 de Lei puteti  deveni proprietarul unui panou radinat cu o putere de 4000 de W,  capabil sa incalzeasca fara probleme o camera de dimensiuni modeste. In plus sunt foarte usor de montat si  nu necesita intretinere speciala.

In alta ordine de idei, nu usuca aerul pentru ca, dupa cum spuneam, nu actioneaza  direct asupra acestuia; nu  favorizeaza depunerea prafului datorita faptului ca nu provoaca niciun curent si desi pare destul de greu de crezut, favorizeaza  circulatia sangelui, ceea ce nu poate fii decat in avantajul dumnevaostra.

Ajungand  la partea cu ecologia, mentionam si aici faptul ca  functioneaza in perfecta armonie cu  mediul spre deosebire de centralele cu lemne de exemplu, care  elimina in  natura cantitati mari de CO2, iar  efortul  si costurile pentru intretinere sunt mult mai  mari decat  in cazul  panourilor.

Panouri radiante- aspect si eficienta:

Exista situatii si situatii insa,  daca vreti sa observati adevarata eficienta a acestor panouri radiante,  ar trebui sa le  montati intr-o  incaperea foarte inalta, acolo unde clasicul sistem cu calorifere nu poate face fata. Nu ca sa le testati, ci  ca sa va convingeti de randamentul excelent pe care il pot da si in cele mai vitrege conditii.

Acum ca partea cu eficienta este lamurita si in speranta ca am reusit sa va convingem de raportul calitate-pret excelent pe care acest produs il detine, o sa mai atingem,  pe scurt, un punct foarte important legat de  aceste panouri; aspectul. Ideea este destul de simpla; se ia un panou,  se decoreaza frumos si se pune pe perete  sub  forma unui tablou. Un tablou care furnizeaza caldura dar care arata si  bine in timp ce o face.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare