articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panouri radiante – caldura la costuri minimale

Panouri radiante – caldura la costuri minimale

🕔07.Sep 2015

Banii pe care ii cheltuiati pentru a plati factura la caldura sunt destul de multi, mai ales pe perioada iernii, cand temperatura de afara este cu mult scazuta sub 0. Aceste costuri pot fi reduse considerabil o data cu montarea panourilor radiante, care pe langa ca va aduc mai multi bani in buget, dar va ofera si o temperatura optima pentru toate camerele, iar sanatatea dumneaoastra va fi in siguranta, chiar si daca suferiti de astm sa alte afectiuni pulmonare.

Avantajele pe care vi le aduc panourile radiante

Chiar daca apartamentul sau casa dumneavoastra a fist invadata de igrasie sau mucegai, panourile radiante vor asigura o temperatura si o umiditate care sa inlature aceste probleme, iar daca din fericire nu le aveti, aceasta tehnologie va tine departe acesti factori nocivi. Radiatiile, de natura infrarosu, pe care panourile radiante le emit, incalzesc direct peretii incaperilor, asigurand umiditatea de care aveti nevoie. Acest tip de incalzire nu creeaza curenti de aer care sa genereze o miscare a prafului, ceea ce ar fi periculos pentru pacientii cu astm sau altor categorii cu deficienta respiratorie.

Acest efect direct  asupra oamenilor determina o circulatie a sangelui mult mai buna, care genereaza o incalzire totala si profunda a coprului, ci nu una la suprafata precum in cazul incalzirii prin convectie. Acest sistem al panourilor radiante este mult mai ieftin, ceea ce sugereaza o investitie primara, eliminand astfel costurile unei centrale termice care foloseste o sursa conventionala de energie. Un alt beneficiu foarte important este faptul ca pentru punerea in functiune a panourilor radiante  nu necesita o aprobare din punct de vedere legal, iar pentru a gestiona mai bine costurile pe care le impun aceste panouri radiante, acestea se pot lega la retea prin intermediul unui termostat ambiental.

Acesta nefiind scump, ceea ce va aduce doar avantaje pe aceasta cale. In ceea ce priveste intretinerea, aceasta nu este dificl de realizat, ci se executa cu ajutorul unei carpe moi, fine, dupa ce panoul radiant a fost decuplat de la sursa de retea.

Montarea panourilor radiante

Acest capitol este foarte important, si vestea buna este ca panourile radiante se pot monta pe orice suprafata doriti, indiferetn de forma si marime. Panourile radiante pot fi fixate pe orice perete, fie el lateral, sau chiar pe tavan, inclusiv apeland la suporti auxiliari unde pot fi montate pe podea,  ori pe diverse corpuri care ne permit incalzirea zonei respective, cum ar fi birouri, mese, scaune sau alte obiecte de mobilier din casa.

Un alt aspect foarte important este faptul ca panourile radiante pot fi folosite si in medii umede, cum ar fi camera de baie sau chiar piscine, asigurand un control al umiditatii in acest sens. Dupa cum am precizat si la sectiunea „avantaje”, panourile radiante pot fi montate de catre orice persoana, acest lucru nu necesita o pregatire prealabila sau vechime in munca, ci chiar de dumneeavoastra, fara costuri suplimnetare.

Achizitionarea panourilor radiante de cea mai buna calitate

Si in cazul panourilor radiante trebuie sa tineti cont de calitatea acestora, tocmai de acea este important de unde si cum cumparam. Pentru a le avea in cel mai scurt timp, puteti accesa www.prismainfo.ro. Aici gasiti si informaatii suplimentare ca va vor ajuta sa intelegeti cum functioneaza aceste panouri radiante.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare