articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Panoterm – Specialistul tau in panouri termoizolante!

Panoterm – Specialistul tau in panouri termoizolante!

🕔06.Aug 2014

7f4e148490aa4b05e0b1b9a60376d35aAtunci cand ai nevoie de panouri termoizolante, realizate din materiale de calitate, Panoterm este alegerea potrivita. Compania iti ofera panouri in mai multe modele constructive si culori, astfel ca vei putea alege cele care se incadreaza in decorul general. Panourile termoizolante sunt utilizate pentru inchiderea halelor industriale, dar si pentru constructii cum ar fi balcoanele, magaziile, garajele, camerele frigorifice sau magazinele. Intrucat aceste panouri termoizolante prezinta proprietati superioare fata de solutiile clasice, panourile termoizolante sunt o alternativa ideala pentru orice constructie, cu performante mult mai bune fata de solutiile clasice de inchidere.

Panoterm este unul dintre cei mai importanti furnizori de panouri termoizolante din zona Moldovei, cu distributie in judetele: Iasi, Suceava, Vaslui, Vrancea, Roman si Botosani, precum si in Republica Moldova. Fiecare cerere este tratata in mod flexibil, astfel ca preturile pot fi negociate in functie de conditiile in care se doresc realizate si distribuite panourile. Panourile termoizolante prezinta numeroase avantaje si au un raport optim calitate-pret, oferind un grad ridicat de eficienta energetica. Aspectul estetic si performantele de izolare aduc un plus de valoare constructiilor cum ar fi: hale industriale, depozite, garaje, magazine si camere frigorifice.

Alege panourile termoizolante Panoterm!

Cu o capacitate de izolare termica destul de mare, panourile termoizolante sunt recomandate pentru spatiile unde trebuie mentinuta o temperatura mai ridicata decat cea exterioara, cat si in spatiile unde se mentin temperaturi constante scazute. Cateva dintre beneficiile acestor produse sunt: siguranta la foc, eficienta energetica, montajul facil, acustica excelenta si, nu in ultimul rand, aspectul estetic aparte. Pe langa efectul termoizolant, acestea izoleaza fonic, absorband zgomotele. Ele sunt usor de montat si ofera un grad ridicat de eficienta energetica, putand fi realizate constructii pasive din acest punct de vedere, al consumului.

Specialistii societatii vin in sprijinul clientilor cu sfaturi practice, oferind alternative eficiente si sigure la sistemele clasice care se folosesc in constructia de hale industriale si nu numai. De regula, aceste panouri termoizolante satisfac cerintele speciale ale spatiilor unde este cerut un mediu cu temperatura controlata sau confort termic. Mai mult decat atat, panourile termoizolante reduc costul de constructie si costul total al cladirii datorita faptului ca ofera hidroizolatie, termoizolatie, fonoizolatie si imbunatatesc aspectul cand sunt inglobate in elementele structurale prefabricate gata de montare. Calitatea produselor, preturile avantajoase si serviciile prompte fac ca Panoterm sa fie alegerea perfecta.

Unde gasesti panouri termoizolante de calitate?

Infiintata in Iasi, compania Panoterm ofera clientilor o varietate de produse cum ar fi panourile termoizolante, tabla cutata, usile si portile industriale, evacuatoarele de fum si alte accesorii pentru constructia halelor industriale. Preturile produselor si cele de transport pot fi negociate, in raport cu tipul cererilor si situatia fiecarui client. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Panoterm acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii societatii. Panourile sandwich, tabla cutata si celelalte produse sunt disponibile pentru mai multe judete din zona Moldovei, nu doar pentru Iasi. Comanda panourile termoizolante oferite de Panoterm pentru aspectul placut al acestora si pentru capacitatile lor de izolare fonica si termica.

 

 

Datele de contact ale firmei Panoterm

Adresa firmei: Soseaua Pacurari, Nr. 134, Iasi

Telefon: 0332 411 808

Email: office@panoterm.ro

 

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare