articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Palane manuale – ideale pentru nevoile dvs. in plan industrial – de la Geman Invest

Palane manuale – ideale pentru nevoile dvs. in plan industrial – de la Geman Invest

🕔02.Feb 2016

Intr-o fabrica sau orice alt spatiu industrial sau destinat constructiilor, este necesara o munca asidua. De cele mai multe ori, pe parcursul unei zile, este nevoie de ridicari ale greutatilor, carora oamenilor le-ar fi imposibil de realizat, sau, in orice caz, i-ar pune in incurcatura. De aceea, compania Geman Invest pune la dispozitia clientilor interesati palane manuale, intr-o gama variata.

Tipuri de palane manuale, caracteristici si avantajele acestor produse de la Geman Invest

            Aveti nevoie de palane manuale, in vederea ridicarii unor greutati impresionante? Nu ati gasit pana acum un furnizor care sa va ofere exact ceea ce va doriti? Geman Invest este firma la care trebuie sa apelati! Cu sediul in Bistrita, specialistii care alcatuiesc echipa Geman Invest se ocupa de comercializarea pieselor si echipamentelor necesare persoanelor ce lucreaza in domeniul industrial, in constructii, si nu numai. Palanele manuale sunt prezentate in diverse variante, si anume palane manuale cu lant, cu levier sau cu troliu. Oferta companiei Geman Invest este variata, pentru ca toti clientii sa isi gaseasca produsele de care au nevoie si sa le comande. De la Geman Invest puteti cumpara palane manuale robuste, moderne, cu un design impresionant, ce pot fi utilizate in mai multe scopuri. Palanele manuale au forte de ridicare diferite, in functie de necesitatile dvs. si pot fi chiar dotate cu accesorii diverse, pentru eficientizarea lor. Carligele palanelor manuale sunt fabricate din otel, pentru a se evita ruperea in caz de suprasarcina. Mai mult decat atat, palanele manuale sunt usor de intretinut, de manipulat, si nu necesita cheltuieli de intretinere exegerate.

Produsele companiei Geman Invest sunt testate si abia apoi comercializate, pentru a atesta rezistenta lor chiar si in cele mai dificile conditii. Unele palane manuale, spre exemplu, sunt robuste, echipate cu lanturi rezistente, detinate manevrarii sarcinilor mari si utilizarii intense, cu un efort mic la sarcina ridicata. Acestea se opereaza simplu si rapid, avand un gabarit redus. Mai mult decat atat, in oferta Geman Invest veti gasi si palane manuale ale caror caracteristici includ fiabilitate, rezistenta si durabilitate in functionare. Palanele manuale cu levier, spre exemplu, sunt utilizate in general ca si palane de tragere, iar levierul este usor de utilizat de catre operator, din toate pozitiile, in ateliere si pe santiere. Palanele manuale cu troliu actionat cu lant sunt ajustabile, dotate cu protectii pentru evitarea caderii caruciorului, si suporta o temperatura de lucru intre 10 si 50 de grade Celsius.

Achizitionati palane manuale de la Geman Invest pentru a usura munca angajatilor

            Intr-o fabrica, in ateliere, pe santiere, cel mai important lucru care trebuie pretuit este forta de munca umana. Muncitorii sunt cei care trebuie protejati, pentru a se prezenta la lucru conform contractului, fara suprasolicitari inutile. Pentru asta, compania Geman Invest pune la dispozitia celor interesati palane manuale, cu ajutorul carora angajatii sa lucreze mai eficient, manevrand cu mai multa usurinta sarcini manuale. Intrati pe site si gasiti palanele manuale care se potrivesc necesitatilor dvs., si comandati-le in cel mai scurt timp!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică