articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Pacos Eco Colectare-AS in colectare hartie Prahova

Pacos Eco Colectare-AS in colectare hartie Prahova

🕔13.Mar 2015

Inainte sa arunci o coala de hartie la gunoi (fie ea si folosita) gandeste-te de doua ori! Gandeste-te in primul rand la cate resurse au fost utilizate pentru confectionarea hartiei care pana nu de mult ti-a fost utila. Apoi gandeste-te ca prin gestul tau poti constribui la protejarea mediului inconjurator. Si ultimul gand trebuie sa se intrepte la viitor. Hartia poate fi reciclata!

Spune NU deseurilor de hartie si adopta o metoda eco de conservare a mediului: colectarea. Pentru servicii de colectare hartie Prahova, apeleaza la un specialist in domeniu: Pacos Eco Colectare, firma ce are ca principal domeniu de activitate colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile (hartie, carton, sticla, cauciuc, plastic, materiale textile, doze de aluminiu, lemn, etc.). Pentru toate serviciile de colectare, inclusiv pentru colectare hartie Prahova, firma detine certificari ISO.

Credem cu tarie ca valorificand intr-un mod corespunzator hartia, putem stopa sau macar diminua taierea copacilor. Prin serviciile pe care ti le punem la dispozitie ajutam mediul inconjurator si proiectam un viitor mai VERDE!

Colectare hartie Prahova. Pacos Eco Colectare-Solutii pentru viitor!

Nu exista zi in care sa nu avem la indemana hartie. Fiind atat de prezenta in vietile noastre, uneori ii subestimam valoarea si facem abuz de ea. Mai exact, o aruncam fara sa ne gandim la repercursiuni. Ambalajele din hartie, caietele, cartile, toate au trecut printr-un proces elaborat si costisitor de productie. Principala resursa? Lemnul.

Producerea hartiei duce la defrisarea padurilor, distrugerea habitatului, eroziunea solului si scaderea rezervelor subterane de apa. Nu este totusi un pret mult prea mare? BA DA! Hartia este mai scumpa decat ne-am putut imaginea vreodata. Solutia pentru un viitor mai sigur este una singura: reciclarea.

Spune un DA hotarat reciclarii! Iata de ce

Reciclarea duce la reducerea poluarii si totodata, la economisirea unor resurse naturale epuizabile. Este suficient sa stii ca o tona de hartie reciclata inseamna nu mai putin de 15 copaci salvati! Unde mai pui ca prin reciclare ajuti la o economie de apa de pana la 60%.

Nu este un secret faptul ca deseurile de hartie sunt un pericol pentru sanatatea mediului. Prin reciclare se reduce poluarea aerului cu pana la 70%.

Crezi ca este un efort mare sa colectezi hartia? Resturile de hartie se pot colecta si revalorifica cel mai usor! Nu o spunem noi, o spun statisticile efectuate in domeniu.

Pacos Eco Colectare-Servicii de colectare deseuri Prahova

Daca locuiesti in Ploiesti sau in imprejurimi, afla ca te poti bucura, la orice ora, de sprijinul unui profesionist in domeniul colectarii deseurilor. Pacos Eco Colectare iti vine in ajutor cu servicii avantajoase de colectare deseuri Prahova.

Pacos Eco Colectare dispune de hale si platforme betonate ce alcatuiesc o suprafata de nu mai putin de 5.000 metri patrati. Suprafata este destinata exclusiv depozitarii deseurilor. La toate acestea se mai adauga un parc auto propriu cu camioane si autoutilitare  de 3,5 tone si 7,5 tone pentru transportul materialelor colectate. In plus, toate lucrarile de colectare, transport, depozitare si reciclare se bazeaza pe echipamente ultraperformante (prese de balotat, containere fixe si mobile, etc.).

Personalul nostru calificat iti sta la dispozitie pentru colectare deseuri Prahova!

Asadar, ori de cate ori strangi o cantitate mare de maculatura, apeleaza cu incredere la Pacos Eco Colectare pentru colectare hartie Prahova.

Pentru predarea hartiei nu trebuie sa te deplasezi la sediul nostru. Venim noi la tine!

 

Similar Articles
Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Mai mulți bani pentru zaharul din băuturi

Deficit bugetar record pentru primul semestru de la perioada crizei economice, rectificare de buget negativă

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

Totul despre cum să alegi forma potrivită pentru unghiile tale

 Manichiura scoate în evidență feminitatea, iar dacă vrei să atragi atenția celor din jurul tău

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.