articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Originale.ro – Alege acumulatorul potrivit pentru telefonul tau!

Originale.ro – Alege acumulatorul potrivit pentru telefonul tau!

🕔19.Feb 2014

In zilele noastre, Smartphone-urile sunt cele mai populare telefoane mobile, insa cea mai mare problema a acestora este durata mica de viata a bateriei. In mod normal, telefoanele de ultima generatie functioneaza foarte bine, insa cu toate acestea, dupa o anumita perioada de timp in care le-ati utilizat in mod frecvent, sau dimpotriva, le-ati uzat prea mult in diferite moduri, se intampla ca unele componente sa se defecteze sau sa nu se mai ridice la nivelul de performanta initial. In aceasta situatie, cei mai predispusi la defectare sunt acumulatorii. Ei bine, ce este de facut in acest caz? Raspunsul este foarte simplu: apelati la magazinul online originale.roIn cadrul acestuia gasiti o varietate de modele de baterii care sunt compatibile cu  o gama variata de modele de telefoane.

Acest magazin este unul dintre cele mai mari din domeniul accesoriilor pentru telefoane. In interiorul sau puteti gasi cele mai noi modele de accesorii pentru telefoane precum acumulatori, huse, car kit-uri, carcase originale, cabluri de date, incarcatoare, snururi de gat si huse personalizate. Produse speciale pe site mai sunt si foliile de protectie (pentru tablete, smartphone-uri, aparate foto- video si ceasuri) si stickerele pentru telefoane sau asa-numitele cool-skins, care schimba fata telefonului si il protejeaza.

Revenind la acumulatori, in cadrul magazinului online originale.ro sunt comercializate astfel de componente pentru telefoane din cele mai cunoscute marci de pe piata: Apple, Blackberry, Motorola, HTC, Samsung, Sony, Sony Ericson, Nokia etc. Acesti acumulatori, de tipul Li-Ion, au celule supraperformante care ajuta la protectia supraincarcarii, nu au memory effect si nu afecteaza functia de vibratii a telefonului. Bateriile Li-Ion sunt in prezent alegerea preferata pentru alimentarea dispozitivelor electronice de tot felul, incepand cu telefoane mobile, camere video sau laptopuri si mergand pana la jucarii si gadgeturi de mici dimensiuni, pentru care o sursa de energie compacta dar foarte puternica este absolut necesara.

Iata si cateva sfaturi de care trebuie sa tineti cont dupa ce ati achizitionat un acumulator nou de la magazinul online originale.ro:

– formatarea presupune ca primele 3 incarcari sa dureze 12-16 ore fiecare si sa se efectueze cu telefonul inchis.

– nu incarcati acumulatorii decat in momentul in care, pe afisajul telefonului va aparea un mesaj care va cere acest lucru.

– nu lasati acumulatorii sau telefoanele in incarcator dupa incheiere incarcarii acestora, evitati riscul scaderii de viata a acumulatorilor.

– mentineti acumulatorul uscat. Umiditatea si lichidele contin minerale care corodeaza circuitele electronice.

– nu utilizati telefonul daca aveti mana umeda.

– nu intepati, zgariati, taiati acumulatorul deoarece aceasta duce la deterioarea prin scurgerea sau tasarea electrolitului .

– nu depozitati acumulatorul in locuri foarte calde. Temperaturile ridicate pot scurta durata de viata a acumulatorului.

– nu introduceti si nu puneti acumulatorul pe aparate de incalzit, cum ar fi calorifer, soba, radiator. Cand este supraincalzit, acumulatorul poate exploda.

– utilizati numai antena furnizata sau o antena de schimb aprobata. Antenele neautorizate sau accesoriile modificate pot deteriora telefonul si durata de viata a acumulatorului.

 – nu il lasati la incarcat mai mult decat este necesar, respectiv 3-4 pana la maxim 12 ore, pentru ca in timp acest lucru va duce la umflarea acumulatorului si va tine incarcat din ce in ce mai putin.

– evitati contactul cu lichide a acumulatorului, intepatul acestuia, aruncatul in diverse locuri neadecvate, de obicei se recomanda ca aceste componente sa fie reciclate.

Odata ce veti intra pe www.originale.ro, veti descoperi singuri universul accesoriilor pentru fiecare telefon in parte. Foarte complex, dar in acelasi timp si foarte usor de navigat, magazinul online vi se prezinta ca o vitrina in care sunt expuse absolut toate echipamentele necesare unui telefon, a unei tableta si unei camere foto.

Date de contact: 

SC Wybee SRL (punct de lucru)

cladirea Romanoexport

str. Doamnei 17 – 19, et. 2, cam. 216

030052 Bucuresti

Articol oferit de 2biz.ro

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment