articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Opus-Plase metalice industriale de la A la Z

Opus-Plase metalice industriale de la A la Z

🕔30.Sep 2014

Parte integrata a echipamentului de productie si a unitatilor tehnologice, plasele metalice industriale sunt elemente indispensabile in domeniul panificatiei, patiseriei, sticlariei, cauciucului, hartiei, tutunului, etc. Avand o constructie rezistenta si un design optimizat, plasele metalice industriale se dovedesc extrem de eficiente in procesul de productie, ele fiind foarte bine echilibrate si fabricate din fire stanga-dreapta prinse cu tije spiralate.

Esti in cautarea unui furnizor de plase metalice industriale care sa-ti ofere accesul nu numai la produse de calitate ci si la preturi mai mult decat avantajoase? Pentru plase metalice industriale apeleaza la un expert cu vasta experienta in domeniu: Opus, companie care de mai bine de 20 de ani este specializata in productia de benzi metalice transportoare speciale, dar si de plase de sarma sau metalice pentru diverse aplicatii.

Din catalogul de produse pus la dispozitie de compania Opus poti opta pentru o gama diversificata de plase metalice industriale in mai multe variante si grosimi, toate confectionate din confectii metalice atent selectionate, conform normativelor aflate in vigoare. Calitatea produselor oferite spre comercializare este garantata atat de aliajele si echipamentele utilizate in procesul de productie, cat si de profesionalismul echipei noastre.

Pentru plase metalice industriale de la A la Z, apeleaza la Opus si bucura-te de preturile mici!

Plase metalice industriale-Functionalitate si rezistenta la coroziune

Construite pentru a avea o utilizare generala, plasele metalice industriale indeplinesc cu succes toate cerintele in materie de functionalitate, calitate si durabiltate. Utilizate in mediile in care expunerea la factorii corozivi este mare, plasele metalice industriale sunt tratate special pentru o buna rezistenta la umiditate, pete de uleiuri sau oxidare. In acest sens, plasele sunt zincate si protejate adecvat (zincarea la cald reprezinta cea mai buna protectie a acestora impotriva procesului de coroziune).

Fabricate fie din sarma,  inox, fie din otel zincat, plasele metalice industriale sunt obtinute in urma tehnologiei de varf, finisate perfect, cu un design modern si usor de adaptat oricaror aplicatii industriale.

Gratie unui design optimizat, plasele metalice industriale sunt elemente sigure, ce asigura o buna functionare, evitand blocarea sau infundarea in timpul utilizarii. La contactul direct cu produsele de patisarie sau panificatie, plasele metalice industriale ofera siguranta si o suprafata igenizata.

De peste 20 de ani, compania Opus isi focuseaza atentia asupra managementului calitatii pentru proiectarea si executarea confectiilor metalice, fie ca este vorba de benzi transportoare, plase metalice industriale ori alte produse de acest gen.

Opus-Specialist in plase metalice industriale!

Cu sediul in Baia Mare, societatea Opus produce in principal benzi metalice transportoare speciale, utilizate in industria de panificatie, sticlarie si tutun. In urma experientei acumulte pe piata de profil din Romania, compania noastra a reusit sa dezvolte un portofoliu impresionant de client si colaboratori renumiti in domeniu. Acest fapt confirma nu numai calitatea produselor noastre ci si profesionalismul intregii echipe Opus.

Plasele metalice industriale se pot comanda in variantele si la dimensiunile dorite, in functie de exigente. In plus, acestea pot fi realizate cu diverse grade de rasucire, grosime a sarmei si marime a golurilor. Plasele metalice se remarca prin rezistenta deosebita la umiditate, aburi sau vapori de substante chimice, durabilitate fiind una extinsa.

Pentru alegerea corecta, echipa noastra iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere. Comanda plase metalice industriale intr-un raport optim calitate-pret, accesand pagina noastra de internet.

 

 

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit