articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Optimus Plus – Printuri digitale de calitate!

Optimus Plus – Printuri digitale de calitate!

🕔07.Apr 2014

Daca ai nevoie de printuri digitale de mari dimensiuni pentru a-ti promova afacerea intr-un mod eficient, Optimus Plus este solutia potrivita. Printurile digitale se pot executa pe diverse suporturi: hartie, hartie fotografica sau autocolant, in functie de preferintele clientilor. Societatea iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi cele mai bune metode de publicitate pentru firma ta.

In publicitate, este important sa te remarci prin originalitate si creativitate, de aceea Optimus Plus realizeaza produsele de care ai nevoie. Aceste printuri digitale pot fi utilizate atat indoor, cat si outdoor, calitatea lor fiind ireprosabila. Printurile sunt facute pe diferite suporturi si au o rezolutie foarte buna, care asigura calitatea ireprosabila a produsului finit. Alege printurile digitale oferite de Optimus Plus pentru o vizibilitate sporita, si implicit o promovare eficienta.

Ce nu stiai despre printurile digitale

Imaginile, formatul caracterelor, culorile si dimensiunile printurilor digitale vot fi stabilite impreuna cu clientul pentru ca rezultatul final sa fie exact cum iti doresti, si sa scoti in evidenta beneficiile pe care le oferi potentialilor cumparatori. Printurile digitale se pot monta pe blocuri, magazine aflate la parterul scarilor de bloc si altele. Printurile digitale executate de Optimus Plus sunt rezistente la intemperii, si ofera o imagine de calitate afacerii tale, bunurilor si serviciilor pe care le oferi, iar mesajul se va transmite cu succes catre publicul tinta pe care il ai in vizor.

Printurile digitale sunt acele procedee prin care imaginile provenite din fisierele digitale sunt tiparite direct pe suprafata hartiei fara a necesita o matrita sau un film. Printul digital reprezinta acea operatiune executata pe o presa digitala, care ofera o calitate net superioara tiparului offset si o fidelitate sporita a culorilor, asigurand si respectarea conditiei vitezei de executie. O caracteristica importanta a tiparului digital este imprimarea in policromie cu ajutorul imprimantelor, iar printul digital ofera si posibilitatea personalizarii fiecarei foi.

Cine este compania Optimus Plus?

Cu sediul in Pitesti, compania Optimus Plus are ca obiect de activitate productia publicitara. Firma ofera clientilor servicii si produse de calitate la preturi avantajoase, si asta datorita viziunii inedite asupra creatiei si productiei publicitare. Optimus Plus ofera servicii publicitare complete prin intermediul carora realizeaza totemuri, litere volumetrice, panouri, casete luminoase, printuri digitale, copertine, tuburi cu neon, inscriptionari auto, afisaje cu leduri, termoformare, gravura computerizata si web design. Pentru indeplinirea obiectivelor, firma stabileste relatii bazate pe incredere, comunicare si sinceritate, cu fiecare dintre clientii sai. Calitatea produselor si a serviciilor oferite, depasirea asteptarilor si multumirea clientilor sunt prioritare. Daca vrei sa promovezi imaginea companiei tale, nu ezita sa apelezi la un profesionist in domeniu: Optimus Plus.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite si, in special, despre printurile digitale, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Optimus Plus. Rezultatele finale se vor ridica la standarde inalte de calitate, atat datorita priceperii si experientei specialistilor din cadrul firmei, cat si materialelor de calitate si tehnologiei de varf implicate in acest proces. Beneficiaza de serviciile de printuri digitale oferite de Optimus Plus pentru a alege o modalitate sigura de promovare.

 

Datele de contact ale firmei Optimus Plus

Adresa firmei: Str. Crinului, Bl. D6, Sc.C, Ap.1, Pitesti

Telefon: 0248 221 960

Email: contact@optimusplus.ro

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

About Author