articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Optimus Plus – liderul productiei publicitare!

Optimus Plus – liderul productiei publicitare!

🕔27.Feb 2013

Esti in cautarea celor mai bune oferte la totemuri luminoase, volumetrice, volumetrie, panouri, printuri digitale, copertine, tuburi neon, inscriptionari auto, display led, termoformare, gravura computerizata, web design ori productie publicitara? Compania pitesteana Optimus Plus iti ofera tot ceea ce ai nevoie.

Cu o experienta de 20 de ani in domeniul productiei publicitare, firma se poate mandri cu un portofoliu impresionant de clienti, dar si cu inventivitatea si talentul manifestat in toate proiectele de creatie si productie in care s-a implicat.

Compania s-a detasat de restul firmelor de profil de pe piata prin ofertele atractive la totemuri, volumetrie, panouri, casete luminoase, printuri digitale, copertine, tuburi cu neon, inscriptionari auto, display led, termoformare, gravura computerizata ori web design.

Fiecare client reprezinta o prioritate pentru noi, motiv pentru care acordam atentie speciala fiecarui proiect demarat in cadrul unui protocol de colaborare.

Lucrari de o calitate ireprosabila, standarde de realizare inalte, profesionalism si corectitudine – sunt doar cateva dintre atuu-urile firmei Optimus Plus.

Pentru compania pitesteana, calitatea inseamna anticiparea si depasirea asteptarilor clientilor prin intregul proces al creatiei, de la comanda pana la furnizarea si utilizarea produselor si serviciilor noastre. Si asta doarece se stie ca numai succesul clientilor reprezinta masura propriilor valori.

Produsele si serviciile oferite de Optimus Plus :

 • Totemuri
 • Volumetrie
 • Panouri
 • Print digital
 • Copertine
 • Tuburi neon
 • Inscriptionari auto
 • Display led
 • Termoformare
 • Gravura computerizata
 • Web design
 • Productie publicitara

Totemurile  luminoase  sunt acele panouri publicitare de dimensiuni mari, pozitionate in general vertical, pe un suport sau stalpi de sustinere, foarte rezistente datorita suportului pe care sunt fabricate.

Optimus Plus poate realiza orice model de totemuri in serie sau unicat, in orice dimensiune si forma. Totemurile se realizeaza pe o structura metalica, sub diverse forme si marimi, putand fi total luminoase sau partial, pe segmente, in functie de acesta alegandu-se si materialele de acoperire.

Fetele produselor noastre pot fi din stiplex sau material flexibil, drepte sau curbe. Specialistii nostri realizeaza decorarea fetei active fie cu autocolante fie prin printare digitala (cu cerneala solvent sau ecosolvent).

O 1Realizam iluminarea cu tuburi florescente, leduri ori tuburi cu gaze spectrale, aceasta putand fi actionata cu senzori de lumina sau timer programabil.

Pentru montajul totemurilor folosim structuri speciale de sustinere, dimensionate in functie de marimea produsului.

Stim sa ne respectam clientii si tocmai de aceea asiguram service in garantie si post-garantie precum si intretinere, conform clauzelor din contract.

Optimus Plus este compania mereu pregatita pentru proiectele tale, cu un personal calificat, infrastructura de calitate si logistica de ultima generatie.

Experienta pe care am acumulat-o in domeniu ne recomanda drept cel mai bun partener, serviciile noastre facand din afacerea ta un real succes.

Totemurile noastre sunt unele dintre cele mai calitative de pe piata. Le poti utiliza cu precadere la semnalizarea benzinariilor, bancilor, sediilor de firma dar si reprezentantelor auto.

Structurile de tip vertical, cat si pozitionarea acestora la nivelul solului ii confera afacerii tale o semnalizare foarte vizibila si eleganta.

Totemurile Optimus Plus se pot folosi atat la interior cat si la exterior, materialele folosite la realizarea acestora fiind cele mai diverse, de la aluminiu compozit (dibond) pana la  plexiglas,  PVC-ul expandat,  aluminiu,  ori otel.

Alege colaborarea cu Optimus Plus – liderul productiei publicitare!

 

Similar Articles
Ce inseamna contextul in marketing

Ce inseamna contextul in marketing

Auzim foarte des vorbindu-se despre marketingul online, despre faptul ca este foarte eficace si despre

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Embleme firma-Hyperion Trade iti personalizeaza uniformele!

Atunci cand angajatii firmei tale intra in contact direct cu clientii, indiferent de domeniul de

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Optimus Plus promoveaza publicitatea prin litere volumetrice!

Ce sunt literele volumetrice? Aceste litere volumetrice sunt una dintre cele mai inovative metode de

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Cum sa te promovezi eficient prin totemuri

Totemuri sunt repere vizuale de mare importanta pentru o identificare rapida, sigura si precisa in

Avantaje printuri digitale

Avantaje printuri digitale

Este clar ca schimbarile ne guverneaza existenta. Cert este ca fara schimbare nu ar exista

About Author