articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Optimizarea website-ul pentru smartphone

Optimizarea website-ul pentru smartphone

🕔05.Mar 2013

Traficul unui site poate proveni atat din accesarea acestuia de pe mobil, cat si de pe un calculator obisnuit..dar stiai ca mai bine de 30% provine din zona telefoniei mobile?  Conform ultimelor date se pare ca in anul 2013 se va depasi cu mult aceasta cifra, practic cele mai multe cautari se vor face de pe telefonul mobil. Solutia de a transforma vizitatorii in clienti reprezinta optimizarea site-ului pentru telefoane.

Cum ai putea totusi face ca oamenii sa iti acceseze site-ul de pe propriul lor telefon mobil mai mic ca dimensiune…cum se poate totusi acest lucru…solutia: site-urile mobile si codurile QR care fac clientii sa ramana mai mult pe pagina si sa cumpere. Astfel ei nu vor fi tentati sa apeleze la concurenta.

Optimizarea pe mobil: nu conteaza tipul afacerii pe care il conduci in prezent, in cele mai multe cazuri este nevoie de un site optimizat compatibil tuturor telefoanelor mobile Iphone, Android, Ipad, sau oricare alt dispozitiv. Ai un avantaj foarte mare si nu iti poti permite sa pierzi aceasta sansa: clientii sa te poata suna oricand, repede si usor iar tu poti profita la maxim de acest lucru.

Daca site-ul este optimizat clientii vor gasi mult mai repede harta si locatia, ceea ce te face usor de gasit. Site-urile firmei MiCO Promotion Srl pentru telefonul mobil ofera acest lucru.

Cei care au contractat un astfel de serviciu sustin faptul ca cei care il folosesc, beneficiaza in acest moment de o interfata mult mai prietenoasa. Acestia considera faptul ca firma ofera un serviciu eficient, efecuat de oameni profesionisti si prompti.

Firma este specializata in optimizarea si dezvoltarea site-urilor pentru telefoanele mobile.

Marile branduri au investit sume serioase in campaniile de marketing in ceea ce priveste dispozitivele mobile. In ultimul timp marile lanturi fast-food precum Burger King, Subway, au creat diverse campanii de sms, site-uri optimizate prin intermediul carora clientii isi puteau comanda mancarea direct de pe mobil. Si marile supermarketuri precum Best Buy, Sears si-au dezvoltat diverse aplicatii si site-uri mobile ceea ce a facilitat clientilor o mai buna informare a produselor pe de o parte, precum si comandarea acestora.

Indiferent de afacerea pe care o dezvolti, pentru a avea rezultate cat mai bune si intr-un timp optim este indicat sa ai un site optimizat pentru telefoane si smartphone. Exista o tendinta in acest sens cupoanele mobile, care sunt foarte usor de accesat, fiind o aplicatie la moda. Un nou trend aparut recent-cupoanele codate – Quick Response sau QR-a devenit una dintre modalitatile practice printre afacerile de toate dimensiunile.

Prezenta pe internet a afacerii tale este unul dintre factorii esentiali ai dezvoltarii ´propunerii´ tale ca si concept, motiv pentru care indiferent de prezenta afacerii pe profilurile de social media, este foarte importanta dezvoltarea unui site optimizat pentru telefonul mobil. Asa cum ii spune si denumirea este special conceput pentru dispozitivele mobile.

Exista o multime de avantaje pentru care tu iti poti asigura succesul prin optimizarea site-urilor pentru mobile.

Nu mai astepta, incearca chiar de azi site-ul pe un telefon mobil! Iti place sau nu ceea ce vezi, contacteaza-i pe cei de la MiCO Promotion!

Similar Articles
Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un american a vrut sa ajute un conducator auto oprit pe autostrada, vezi ce a descoperit acesta

Un polițist a vrut să ajute un șofer care era oprit pe autostradă și a

Sisteme alarma wireless GSM

Sisteme alarma wireless GSM

Intre acele sfaturi utile care sunt date de specialisti in ceea ce priveste instalarea acestor

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Imprimante etichete profesionale gasiti la Multitech

Compania Multitech are sediul in Brasov si activeaza in domeniul distributiei de echipamente si consumabile

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Cablu FTP cu sufa in oferta Castel Distribution

Pentru transmisia de date pe distante mari si foarte mari, companiile de telecomunicatie utilizeaza cablu

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Avantajele Unui Cablu FTP de Date

Atunci cand aveti nevoie de cablu FTP de date sau cablu FTP cu sufa, compania

About Author