articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Opteaza pentru malaxoare de la Art Inox Grup!

Opteaza pentru malaxoare de la Art Inox Grup!

🕔17.Nov 2014

195bd176c3a6607e62936456f87cec84 Daca lucrezi in domeniul alimentar sau farmaceutic, cu siguranta ai nevoie de echipamente, utilaje si dispozitive performante care sa iti ureze munca si sa iti permita sa dezvolti cat mai bine afacerea, oferind partenerilor si colaboratorilor cele mai bune malaxoare. Art Inox Grup este o companie de renume care ofera o gama larga de produse pentru cei care lucreaza in acest domeniu. Utilajele oferite la preturi accesibile sunt fiabile, performante si isi indeplinesc sarcinile cat mai fidel. Malaxoarele de acest fel sunt cele mai necesare si utile echipamente in diverse industrii. 

Aceste malaxoare sunt capabile sa omogenizeze diferite compozitii indiferent de consistenta produselor. Echipamentele sunt solutiile potrivite pentru necesitatile tale. Echipa firmei iti va oferi nu doar produse de calitate si preturi accesibile, dar si consultanta de specialitate pentru a putea alege cele mai bune produse pentru tine si afacerea ta. Malaxoarele, fiind robuste si fiabile, au capacitatea de a amesteca cat mai bine compozitiile indiferent de produse. Solutiile oferite de Art Inox Grup se pliaza intotdeauna pe cerintele beneficiarului.

Malaxoare de calitate!

Este important sa optezi pentru produse de calitate in primul rand pentru a fi rezistente si durabile in timp, si pentru a-si indeplini cat mai fidel sarcinile pentru care sunt utilizate. Modelele de malaxoare oferite asigura o productivitate ridicata, precum si amestecarea corespunzatoare a compozitiilor. Fie ca este vorba de o covrigarie, patiserie sau brutarie, dar si farmacii sau alte spatii, malaxoarele ofera maximum de avantaje in orice spatiu utilizat. Poti afla dimensiunile, viteza si puterea acestor dispozitive, precum si capacitatea cu doar cateva click-uri. Realizate in intregime din otel, malaxoarele detin o structura rezistenta si fiabilitate crescuta. Produsele oferite sunt silentioase si nu determina un zgomot asurzitor. Gratie acestor malaxoare vei avea parte de o energie mai mare de mixare decat prin forta manuala, iar componentele se framanta in mod constant.

In cadrul firmei vei gasi malaxoare impartite pe diferite categorii in functie de necesitatile clientilor pentru a te bucura de rezistenta si fiabilitate crescuta. Printre produsele oferite se disting malaxoarele de tip extruder, cu benzi elicoidale, cu unul sau cu doua brate malaxoare, rotiri in sens de intampinare si alte modele. Componentele care intra in contact cu aluatul sunt confectionate din otel inoxidabil, in timp ce carcasa este acoperita pentru a rezista la diferite socuri mecanice. Amestecul este determinat de solubilitatea sau vascozitatea componentelor, precum si de natura si starea lor. In plus, se ia in considerare intensitatea si durata amestecarii, gradul de omogenizare si tensiunea superficiala.

Intra pe Art Inox Grup pentru informatii suplimentare!

Societatea bucuresteana ofera malaxoare de calitate superioara pentru diferite companii, dar si alte echipamente farmaceutice si industriale de diferite tipuri. Fiecare dintre produsele oferite sunt aliniate la reglementarile europene, oferind solutii dintre cele mai inovative in domeniu. Astfel, societatile se vor putea dezvolta si moderniza pas cu pas pentru a desfasura activitatile dorite cat mai eficient. Opteaza pentru malaxoare si alte echiapmente profesionale de la Art Inox Grup pentru a avea garantia unor produse rezistente, durabile si performante.

 

Datele de contact ale firmei Art Inox Grup

Adresa firmei: Str. Spartacus, Nr.5, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0723 540 278

Email: office@artinox.ro

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau