articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Oglinda unei locuine – ferestrele

Oglinda unei locuine – ferestrele

🕔13.Feb 2015

Lumina este cel mai important element care se poate regăsi într-o casă, şi aici nu mă refer la cea furnizată de energia electrică ci la cea dată de soare. Din punct de vedere decorativ, lumina poate oferi senzaţia de mai mult spaţiu într-o locuinţă, tocmai de aceea nu este o noutate faptul că mulţi constructori, arhitecţi, proiectanţi şi aşa mai departe, aşa cum este şi Tomoiu Gabriela, aleg să investească în ferestre de calitate aşa cum sunt termopanele de la Velux.

Indiferent că este vorba de un proiect de reamenajare sau o construcţie nouă, ferestrele reprezintă modalitatea prin care poţi câştiga aer proaspăt, lumină naturală şi o privelişte pe care să o poţi admira în fiecare zi.

Termopanele Velux, ce au devenit o componentă importantă în construcţiile rezidenţiale executate de Tomoiu Gabriela, au la bază motive extrem de simple pentru care le utilizează cu toată încrederea: calitatea lor ireproşabilă ce s-a dovedit prin clienţii fideli pe care i-a câştigat Velux de-a lungul timpului şi prin recomandările clienţilor, dar mai ales prin seriozitatea şi profesionalismul de care dau dovadă pentru fiecare comandă în parte.

Tocmai din simplul motiv că arhitectura se îndreaptă către proiectarea de locuinţe sustenabile care să economisească energia reprezintă interes pentru majoritatea profesioniştilor din domeniul construcţiilor rezidenţiale. În acest sens, unele companii din domeniu studiază cu atenţie şi dezvoltă adevărate programe de cercetare despre lumina naturală, toate acestea pentru a oferi o experienţă completă clienţilor ce achiziţionează locuinţe. Prin experienţă completă, mă refer la a oferi posibilitatea de a te servi de lumina naturală care pătrunde prin ferestre ca şi când ai fi afară, dar totodată protejat.

Lumina naturală este calea cea mai bună de a ilumina o încăpere indiferent că este vorba de un apartament, o garsonieră sau o cameră din orice tip de construcţie. Pe lângă caracteristica de a oferi senzaţia de spaţiu mai mare, gama largă de ferestre Velux a îndeplinit până şi cele mai excentrice dorinţe, fie că este vorba de a acoperi un întreg perete numai cu geamuri fie că ţi-ai creat un mini observator în mansarda casei tale, printre ferestrele care se găsesc în gama de produse Velux sunt şi acele tunele solare care reprezintă o soluţie numai bună pentru mansardele ce nu permit adăugarea ferestrelor de orice alt tip.

Potenţialii clienţi adaugă în general pe lista preferinţelor pe care le au atunci când doresc să achiziţioneze o locuiţă într-un ansamblu rezidenţial şi iluminarea pe întreg parcursul zilei, dacă este posibil, prin lumină naturală deoarece oferă o stare de spirit mai bună atunci când intri într-o încăpere şi totul pare mai plin de viaţă, culorile devin mai vesele, totul pare mai însufleţit.

Lumina naturală este elementul ce ne face să ne simţim în fiecare dimineaţă mai odihniţi, mai binedispuşi dar şi pe cuprinsul întregii zile, tocmai de aceea o fereastră este precum o oglindă a locuinţei tocmai în ideea că reflectă starea de spirit şi aduce în interior numai lucruri pozitive.

Lumina, indiferent din ce sursă provine, este elementul decorativ primordial al locuinţei şi oglinda care reflectă frumuseţea ei.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare