articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
In oferta Ceramex veti gasi placi compactoare hidraulice de inalta calitate

In oferta Ceramex veti gasi placi compactoare hidraulice de inalta calitate

🕔18.Jul 2016

Compania Ceramex este o firma specializata in comercializarea de echipamente si piese de schimb pentru anumite utilaje, ce apartin unor producatori de renume. Intre acesti producatori, se numara si cei de la Atlas Copco, care pun la dispozitia clientilor cele mai bune placi compactoare hidraulice de pe piata. Este greu sa gasiti asemenea produse rapid, si la un pret bun, insa cu ajutorul celor de la Ceramex, nimic nu vi se va mai parea dificil. Placile compactoare hidraulice pot fi achizitionate la preturi foarte avantajoase. Printre avantajele acestora enumeram eficienta si fiabilitatea!

Ceramex va ofera placile compactoare hidraulice de care aveti nevoie!

Colaborarea firmei Ceramex cu cei de la Atlas Copco, a atras numerosi clienti, multumiti de produsele acestei companii, printre care enumeram compresoare de aer, generatoare, compresoare portabile, unelte pentru constructii sau scule pneumatice si electrice. Unul din cele mai des cautate produse pe piata din Romania este reprezentat de placile compactoare hidraulice! Acestea acopera un spectru destul de larg de aplicatii, si vin in intampinarea nevoilor clientilor. Placile compactoare hidraulice sunt special proiectate pentru compactarea solului, santuri, lucrari sub apa.

Placile compactoare hidraulice de la Ceramex montate pe brat, sunt suficiente, nefiind necesara prezenta personalului in zona de operare. Angajatii dvs. isi pot vedea linistiti de treburile lor, iar dvs. veti observa ce repede creste productivitatea companiei. In plus, se reduc si riscurile de expunere la zgomot, si se creste siguranta in exploatare. Lucrarile in transee sunt realizate mult mai sigur si mai simplu cu aceste placi compactoare hidraulice! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in minunata lume online a companiei Ceramex, pe site-ul ceramextm.ro, si sa va informati despre aceste produse, sa studiati fotografiile, si sa va decideti asupra unui produs pe care urmeaza sa il comandati. Luati legatura cu unul din reprezentantii Ceramex si lucrurile decurg mult mai simplu si mai placut, cu sprijin din partea specialistilor!

Ceramex – furnizorul numarul unu de placi compactoare hidraulice din Romania

Trebuie sa recunoasteti ca nu veti gasi oriunde placi compactoare hidraulice. Putine sunt magazinele care se incumeta sa comercializeze asemenea produse, dar unul din cei mai importanti furnizori de pe piata este compania Ceramex. Aici veti gasi utilaje si echipamente pentru constructii de inalta clasa. In cei peste 17 ani de activitate, Ceramex a reusit sa atraga numerosi clienti, si sa isi creeze o bogata experienta in vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii. Activitatea Ceramex se bazeaza pe oferirea de suport tehnic specializat pentru reparatiile si intretinerea motoarelor Deutz si Perkins, pe comercializarea de piese de schimb pentru anumite marci de utilaje, si de comercializarea echipamentelor pentru constructii de la Atlas Copco, Tremix, Pumpex, Haycon, Weber, Energy si Koshim. Apelati la serviciile profesionale ale companiei Ceramex si nu veti regreta!