articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Odette Ballet School, o scoala de balet Bucuresti ideala pentru iubitorii de dans!

Odette Ballet School, o scoala de balet Bucuresti ideala pentru iubitorii de dans!

🕔11.Jan 2016

Copilul dumneavoastra topaie tiata ziua, insa ati observat ca are miscari gratioase? Inseamna ca s-ar putea sa iba talent la balet, iar singura posibilitate prin care puteti afla este sa va inscrieti copilul la niste cursuri de incepatori. Daca locuiti in Bucuresti, Odette Ballet School va asteapta cu cu cele mai bune cursuri de balet, destinate copiilor de toate varstele si adultilor, indiferent de nivelul de pregatire al acestora.

Aceasta scoala de balet Bucuresti este coordonata de catre prof. Popescu Daniela Carmen, o pasionata a baletului si o mare iubitoare de arta si frumos. Astfel, copilul dumneavoastra va descoperi mai intai pasiunea pentru muzica si dans, dupa care va invata sa-si dezvolte capacitatile necesare acestei activitati, atat din punct de vedere emotional, cat si fizic. Elevii invata sa comunice intre ei si cu profesorul, iar deprinderile motrice sunt formate treptat.

Profesorii de aici au grja sa abordeze in mod personalizat fiecare elev, dat fiind ca nu toti invata la fel de repede sau nu toti au acelasi talent pentru acest dans. Cei care fac performanta participa la concursuri menite sa le rasplateasca munca si sa-i incurajeze sa ajunga cat mai sus. Astfel, Odette Ballet School este locul ideal pentru a incepe o cariera de succes, inca de la cele mai fragede varste.

Cursuri disponibile la scoala de balet Bucuresti

Odette Ballet School va pune la dispozitie cursuri de dans clasic, la care se poate inscrie oricine, indiferent de nivelul de pregatire. In momentul inscrierii, candidatii sunt rugati sa sustina un test simplu, pentru ca in urma rezultatelor sa se efectueze repartizarile pe grupe. In acest fel, se vor crea grupa de incepatori, grupa de avansati si grupa de elevi care fac performanta.

Pentru ca rezultatele sa fie vizibile cat mai curand, este importanta vointa fiecarui elev si gradul de implicare al acestuia. Talentul, pasiunea si daruirea profesorilor nu lipsesc, astfel ca primii pasi vor fi parcursi cu placere de toata lumea. Elevii isi dezvolta rezistenta fizica si cea psihica, ambele fiind importante in viata unui balerin.

Asadar, copilul dumneavoastra va avea un nou stil de viata, unul mai sanatos si mai disciplinat, care le va schimba viata in bine. Totul se desfasoara intr-o sala moderna si frumos amenajata pentru cursurile de balet. Programul este si el cat se poate de flexibil, pentru ca cei mici sa nu lipseasca de la scoala sau de la alte activitati importante, doar ca sa ajunga la cursurile de balet de la scoala de balet Bucureti Odette.

Odette Ballet School este scoala de balet Bucuresti unde visele devin realitate!

Poate ca ati visat mereu sa ajungeti o balerina faimoasa, insa norocul nu v-a suras. De ce sa nu ii oferiti aceasta ocazie copilului dumneavoastra? Odette Ballet School este locul ideal in care muzica si dansul se impletesc atat de armonios, incat da nastere la mici si mari talente. Aceasta scoala de balet Bucuresti va asteapta cu cele mai bune cursuri si cu un profesor coordonator de exceptie!

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se