articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Obloane A.L.A. de la Iron & Steel Design!

Obloane A.L.A. de la Iron & Steel Design!

🕔28.Nov 2013

Daca majoritatea dintre noi stiu ce sunt obloanele, cred ca un numar mai mic de persoane cunosc semnificatia acronimului A.L.A. Ei bine, acesta face referire la adaposturile de protectie civila, adica acele adaposturi in care cetatenii se pot refugia in cazul unui pericol de mare anvergura,  adaposturi care trebuie sa fie autorizate conform normelor elaborate de catre Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta si aprobate de Ministrul administratiei si internelor.

Societatea Iron & Steel Design realizeaza obloane A.L.A. la standarde inalte de calitate, care respecta nomativele aflate in vigoare. Acestea sunt realizate din materiale metalice, asigurand o etansare perfecta, sistemul de deschidere  fiind spre exterior.

Dispunem de tehnologie de varf, de materiale de calitate, rezistente, si de echipamente performante, profesionale, cu ajutorul carora reusim sa onoram orice comanda, indiferent de complexitatea sa, in cel mai scurt timp posibil.

Obloanele sunt montate ca iesiri de salvare din subsolurile constructiilor industriale sau civile, acolo unde sunt amenajate adaposturile A.L.A. Intrucat acestea reprezinta constructii menite sa asigure protectia si securitatea cetatenilor, ele trebuie sa fie compuse din elemente viabile, care sa nu se distruga la cele mai mici intemperii. In acest sens, echipa societatii Iron & Steel Design realizeaza obloane si usi de foarte buna calitate, special pentru adaposturile A.L.A., implicand responsabilitatea de care au dat dovada intotdeauna, avand in vedere cerintele legale privind executia lor.  Pentru ca este vorba de constructii de acest tip, este foarte important ca ele sa se execute cu atentie, in conditii optime, iar rezultatul final sa fie unul de exceptie, fara nici un defect care ar putea periclita siguranta cetatenilor sau a bunurilor care se doresc a fi protejate. Atunci cand avem o comanda de astfel de produse, ne focusam intreaga concentrare pentru a confectiona obloane A.L.A cu o structura robusta, care sa se mentina in conditiile initiale, o durata mare de timp.

Compania Iron & Steel Design a luat nastere in anul 2007, activand in domeniul constructiilor. De-a lungul existentei noastre am reusit sa acumulam tot mai multe cunostinte, evoluand si descoperind metode inovative prin care sa oferim clientilor nostri produsele pe care si le doresc, la un raport excelent calitate-pret.

Indiferent de ce tip de constructie este vorba (industriala sau civila), noi putem realiza din fier forjat confectiile metalice de care aveti nevoie: scari interioare, balcoane, grilaje, copertine, porti si panouri de gard, hale industriale, garaje, etc., dar va punem la dispozitie si servcii de sudura autorizata ISCIR sau servicii de montaj ale constructiilor pe care le realizam.

Dornici sa ne autodepasim, am implementat solutii customizate, in functie de necesitatile si cerintele fiecarui client in parte, solutii care sunt intotdeauna in pas cu progresul tehnologic. Nu exista constructie din fier pe care sa nu o putem executa. Puneti-ne la incercare si veti avea parte de inovatie, siguranta si calitate la preturi corecte, atat in  ceea ce priveste obloanele si usile pentru adaposturi de protectie civila, cat si in ceea ce priveste celelalte produse pe care vi le oferim si care au fost enumerate mai sus.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare