articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Oblio Astrans – Umbrele de ploaie elegante, rezistente, la preturi competitive

Oblio Astrans – Umbrele de ploaie elegante, rezistente, la preturi competitive

🕔28.Aug 2013

Se apropie toamna si aveti nevoie de o umbrela pentru a va proteja de ploaie? Cautati sa colaborati cu o firma specializata in domeniul comercializarii umbrelelor, care sa dispuna si de o oferta bogata din care sa puteti alege exact ceea ce vi se potriveste? Foarte simplu! Oblio Astrans detine un pachet bogat de umbrele de ploaie, de diferite dimensiuni, avand diferite imprimeuri, produse de companii recunoscute la nivel international.

Umbrela –accesoriul indispensabil in zilele ploioase

Dupa cum bine stim cu totii, umbrela este un obiect folosit pentru apararea impotriva razelor de soare si a ploii. Cuvantul umbrela provine din latinescul “umbra”.

Indiferent ca ne referim la umbrela de ploaie sau la cea de soare, este foarte bine de stiut faptul ca ele nu sunt accesorii de istorie recenta. Umbrela a aparut acum mai bine de 4000 de ani, in Egiptul Antic, Asiria sau Grecia Antica.

Unii cercetatori sustin cu tarie faptul ca prima umbrela a fost realizata din matase de un chinez si tot chinezilor li se atribuie inventia primei umbrele realizate din material rezistent la apa, prin ceruirea si lacuirea umbrelei din hartie.

Initial, umbrele nu aratau ca cele din prezent ci mai degraba semanau cu niste evantaie mult mai mari, sprijinite intr-un maner foarte inalt. In trecut, umbrelele erau cel mai des asociate cu regalitatea, dovezi stand numeroasele basoreliefuri si imagini reprezentand regi insotiti de slujitori ce ii fereau de soare cu ajutorul unor umbrele.

In secoul 18, italienii reinventeaza umbrela, confectionand-o din piele si dandu-i o forma asemanatoare cu ea a unui baldachin. Din cauza ploilor din zona nordica a Europei, femeile utilizau in acea perioada tot mai des umbrelele pe post de accesoriu.

Primul magazin de umbrele a fost deschis in anul 1830, in Londra.

Firma Oblio Astrans a fost infiintata in anul 1991. Din anul 2006, datorita conjuncturii economice si a volumului de afaceri, firma a fost obligata sa se transforme in societate pe actiuni, devenind companie romano – austriaca, partea romaneasca detinand pachetul majoritar de actiuni.

Principalul obiect de activitate al companiei bistritene Oblio Astrans este reprezentat de comertul cu umbrele de ploaie. Acestea sunt importate de la compania Doppler (unul dintre cei mai importanti producatori de umbrele la nivel european). Pe langa activitatea de comert, expertii firmei se ocupa si cu productia de umbrele publicitare, umbrele de terasa, mobilier si accesorii pentru gradina.

Din portofoliul de clienti ai companiei fac parte nume celebre precum: Praktiker, Metro, Baumax, Carrefour, Selgros Cash & Carry, Real si Cora.

Umbrelele pentru copii comercializate de compania Oblio Astrans sunt de dimensiuni mai mici si au pe partea superioara diferite desene sau mesaje, ori pot fi simple.

Asadar, daca doriti sa achizitionati o umbrela de ploaie pentru copilul tau sau pentru tine, apeleaza cu incredere la compania Oblio Astrans.

Date de contact:

Denumirea firmei: Oblio Astrans;

Numar de telefon: 0263 231 188.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se