articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

🕔02.Aug 2016

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata, o nutritie corespunzatoare este absolut necesara. In acest sens, puteti opta pentru diverse tipuri de hrana uscata pisici, insa cert este ca e bine sa va ganditi serios inainte de a achizitiona un anume tip de hrana.

Ce poate sa contina o hrana uscata de pisici?

Hrana uscata pentru pisici va cuprinde o serie de ingrediente specifice, iar in cea mai mare parte putem spune ca o astfel de hrana va cuprinde apa, dar si vitamine, minerale, carbohidrati si grasimi. Ei bine, acum vine poate partea cea mai grea. Care sunt proportiile ideale de astfel de ingrediente pentru pisica dvs.? Si in egala masura, care este cea mai potrivita hrana uscata pisici pe care o puteti achizitiona? Poate ca nimeni nu va putea sa va spuna exact care hrana uscata de pisici este cea mai potrivita pentru fiecare felina in parte, insa cert este ca daca veti apela la un magazin de specialitate pentru achizitionarea acesteia veti avea o mai mare siguranta cu privire la calitatea ei si la prospetimea ei de asemenea.

Proteinele sunt totodata o importanta sursa pentru tesuturi si organe, iar acestea se pot lua atat din carne cat si din soia, cereale si asa mai departe. Mancarea de pisici care contine carne de pui, de miel, de curcan va fi de regula bogata in proteine.

Pisicile fiind insa animale carnivore, au nevoie de multe proteine mai multe decat oamenii. In egala masura au nevoie de grasimi in cantitate moderata si de carbohidrati, insa in cantitate minima. Iata deci spre ce ar trebui sa va orientati in mare parte cand vine vorba de hrana uscata de pisici, iar branduri renumite comercializate de magazine specializate in domeniu va pot oferi acest tip de hrana.

Mancare de pisici uscata sau umeda?

Controversa in ceea ce priveste alegerea unei hrane de pisici uscate sau umede este una „cu vechime”, am putea spune. Ei bine, in acest sens, pana si veterinarii au parerile “impartite“. Astfel, in cele din urma, concluzia ar fi ca hrana uscata de pisici uscata sau umeda este de fapt o alegere personala.

Unele pisici prefera hrana uscata pentru pisici umeda, fiind mai usor de consumat, majoritatea felinelor insa se descurca foarte bine si cu cea uscata.

Un brand renumit de hrana uscata pisici poate sa ofere toate ingredientele necesare nutritiei felinei dvs. atat in forma uscata cat si in forma de hrana cu sos.

Unii spun ca hrana umeda poate sa contina mai multa carne, deci implicit mai multe proteine, insa cert este ca alegerile sunt multiple si in acest sens. Hrana pentru pisici umeda se recomanda uneori la felinele care au anumite probleme de digestie poate, insa in zilele noastre brandurile renumite de mnacare pentru pisici ofera si hrana uscata de toate tipurile.

Apelati totusi la magazinul specializat in domeniu www.novafood.ro pentru a achizitiona hrana pentru felina dvs. potrivita, in egala masura pentru a avea mai multe optiuni la dispozitie.

Similar Articles
Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment

De unde cumparam carucioare copii?

De unde cumparam carucioare copii?

Pe piata de specialitate si in magazine, inclusiv in cele online se gaseste o gama