articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
O noutate in domeniul frumusetii – pasta de zahar pentru epilat!

O noutate in domeniul frumusetii – pasta de zahar pentru epilat!

🕔24.Jul 2016

Nu aveti bani de epilare definitiva, este de inteles. Aceasta nu este pentru oricine, sedintele sunt foarte dese si foarte scumpe. Dar nici nu trebuie sa ramaneti cu parul pe picioare, nu ar fi frumos din partea dvs. sa faceti acest lucru. Iar la axila riscati sa mirositi urat daca nu va mai indepartati parul, cu toate deodorantele pe care le folositi! De ce sa nu va epilati dvs. conform tendintelor? Puteti sa veti o piele frumoasa, fara par, mai mult timp, daca optati pentru una din cele mai noi si mai ingenioase metode de epilare, pasta de zahar pentru epilat! Aceasta va asigura o actiune indelungata, stoparea cresterii firului de par pentru cateva saptamani, si in plus este o metoda nedureroasa, fara consecinte, fara posibilitatea producerii unor incidente neplacute! Unde gasiti asa o minunatie pentru a o incerca acasa sau, de ce nu, pentru a o oferi clientelor la salonul la care lucrati? Pe site-ul epilatpro.ro, desigur! Aceasta va fi livrata la locatia stabilita de comun acord in cel mai scurt timp si toata lumea va fi multumita!

Pasta de zahar pentru epilat – avantaje

            Epilarea cu pasta de zahar este suta la suta naturala, nu provoaca dureri, are un efect de peeling, este extrem de usor de aplicat. Pielea trebuie bine hidratata inainte de a folosi pasta de zahar. Apoi va puneti manusile, incalziti pasta de zahar intr-un dispozitiv specailizat la 35 pana la 40 de grade Celsius, asteptati pana aceasta devine cu adevarat o pasta, si o puteti modela in mana. Aplicati pasta de zahar calda pe piele, masati in sensul contrar cresterii firelor de par, si apoi dezlipiti-o pur si simplu de pe corp. aceasta este refolosibila si are un miros foarte placut!

Pasta de zahar poate fi folosita pentru epilare pe maini, pe picioare, pe spate, pe burta, pe brate, in zona inghinala, la axila, la mustata, dar este posibil sa aveti nevoie de putin ajutor daca nu va descurcati in anumite zone greu accesibile. Unii barbati pot apela la pasta de zahar pentru a-si epila parul din jurul sfarcurilor, de pe piept, parul excesiv crescut pe spate, pe burta, care este complet inestetic. Dupa folosirea pastei de zahar, se recomanda o crema si pudra de talc, care se aplica pe pielea sensibila dupa epilare!

Epilarea cu pasta de zahar nu dureaza mult, este placuta, si are efect grozav asupra pielii. Sa nu mai vorbim si de faptul ca firul de par este smuls de la radacina si pe viitor creste mult mai greu, mai subtire! Invetiti in pasta de zahar pentru epilat si pentru salonul pe care il reprezentati si veti vedea cliente multumite!