articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
O camera frigorifica, ce este si la ce se foloseste

O camera frigorifica, ce este si la ce se foloseste

🕔28.Oct 2016

O camera frigorifica este o incapere formata din panouri de poliuretan, ea putand fi de congelare sau de refrigerare. Desigur, in fiecare din cazuri, camera frigorifica va avea temperaturi diferite, astfel incat sa fie potrivita necesitatilor celor care o vor utiliza.

O camera frigorifica rezistenta si durabila in timp

O camera frigorifica de congelare de pilda va avea temperaturi de pana la -30 de grade chiar. Un ade refrigerare in schimb va avea temperaturi cuprinse de regula intre valorile de -10 si 5 grade Celsius. La ce se va folosi o camera frigorifica? Ei bine, la pastrarea de alimente in cea mai mare parte, cum ar fi de pilda legumele, fructele, dar si racoritoare, fel si fel de mancare gatita si asa mai departe.

Asadar, o camera frigorifica se va intalni la restaurante dar nu numai. Utilitatea sa este una vasta, astfel ca daca va intereseaza sa achizitionati una sau sa aflati mai multe despre modul in care functioneaza, veti gasi informatii si oferte si online: www.camerefrigorifice.info.ro.

O camera frigorifica pentru producatorii de fructe si legume

Pentru producatorii de fructe si legume o camera frigorifica este esentiala. Aici vor reusi sa isi depoziteze productia in mod corespunzator, mai ales ca vorbim de o marfa perisabila. Pentru ca si fructele si legumele culese de exemplu de pe camp sau din solar sa se mentina proaspete si gustoase deopotriva, va fi nevoie ca ele sa fie pastrate in conditiile potrivite. Asadar, va fi nevoie de o camera frigorifica.

Este cel mai indicat sa se apeleze la specialisti in domeniu care proiecteaza si executa camere frigorifice, astfel incat sa se asigure calitatea acestora. Ele pot fi realizate in constructii noi sau in unele deja existente si peretii lor vor fi de regula realizati din panouri termoizolante din poliuretan. Acestia vor avea grosimi diferite in functie de temperatura de care va fi nevoie in interior.

In unele cazuri poate sa fie nevoie de pilda si de izolarea pardoselii, toate aceste aspecte insa vor depinde clar de temperatura de care va fi nevoie in interiorul respectivei camere frigorifice.

O camera frigorifica moderna si de calitate superioara va avea control electronic de temperatura> De asemenea va avea si control de dezghetare si deopotriva ventilatoare, timp de drenaj.

Se poate opta si pentru dimensiuni diferite la o astfel de camera frigorifica, astfel incat sa fie potrivita pentru cantitati diferite de alimente care vor fi depozitate in ea. Cert este ca fie ca va fi utilizata in restaurante sau in alte spati, de catre persoane fizice sau persoane juridice, o camera frigorifica va face o mare diferenta in modul de pastrare al oricaror alimente. Acestea vor fi proaspete mai mult timp, vor fi de asemenea si mai gustoase, iar in fond se vor economisi si bani in acest mod, nemaifacandu-se risipa la mancare si ingrediente diverse. Optati pentru o camera frigorifica de calitate: www.camerefrigorifice.info.ro si va veti convinge singuri de acest aspect la scurt timp dupa achizitionarea acesteia, fara indoiala.