articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Notiuni despre alegerea unui kit supraveghere video

Notiuni despre alegerea unui kit supraveghere video

🕔10.Nov 2015

Care este legatura dintre capul familiei si un manager? Simplu, in ambele cazuri, nevoia de siguranta primeaza, atat in cazul unui sot care doreste sa ofere siguranta familiei sale, dar si un manager care are acelasi gand vis-à-vis de firma si angajatii sai. In ambele cazuri SOSSecurity vine sa ofere o mana de ajutor prin intermediul produselor pe care vi le oferim dar si a serviciilor. Cea mai buna solutie pentru siguranta dumneavoastra o reprezinta achizitionarea unui kit supraveghere video care contine toate elementele necesare pentru a putea monitoriza intregul perimetru al casei sau al firmei dumneavoastra. Solutia pe care noi v-o propunem este una completa, in acest kit veti regasi toate echipamentele de care aveti nevoie pentru a beneficia de un sistem performant de supraveghere ce poate fi configurat cu minim 4 camere video standard, Full HD sau IR.

Alegeti un kit supraveghere video cu suficiente camere video

Alegerea unui kit supraveghere video este uneori mai dificila mai ales in cazul clientilor care nu detin cunostiinte din domeniul acestor instalatii. Tocmai din aceasta cauza, in cadrul acestui articol vom detalia chestiunile de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti un astfel de kit.

Totul, in primul rand, pleaca de la necesitati. Trebuie sa tineti cont in primul rand de dimensiunile perimetrului pe care doriti sa il acoperiti. In cazul unui imobil, cel mai bine este sa amplasati un kit supraveghere video care sa contina un numar suficient de camere video pentru a acoperi toate zonele de acces ale acestuia. In principiu, in cazul unui imobil mai mare sunt necesare in medie 8 camere video prin care sa se poata acoperi toate zonele de interes, intrari, colturile cladirii si eventuale zone anexe cum ar fi garajul sau intrarea in curte.

Solutii ce maximizeaza eficienta unui kit supraveghere video

De asemenea, tot in functie de necesitati trebuie sa aveti in vedere si sistemul DVR cu care este dotat un astfel de kit supraveghere video. In general toate tipurile de kituri sunt prevazute cu module DVR (digital video recording) ce permit stocarea imaginilor chiar si pentru o luna. Aceasta durata depinde in mod direct de calitatea imaginilor captate de catre camerele video. De asemenea, pentru a mari capacitatea de stocare, puteti opta pentru un kit supraveghere video dotat cu sistem de activare a capturii imaginii numai in momentul in care senzorii de prezenta sau cei termici inregistreaza un stimul, astfel, camerele video vor surprinde imagini doar cand este cazul, nu in mod continuu asa cum este cazul la sistemele standard.

Pentru a mari gradul de siguranta, puteti folosi alaturi de un kit supraveghere video si alte echipamente auxiliare, cum ar fi un sistem de alarma, dar si de control al accesului in cladire. Iar cum cea mai buna siguranta o veti obtine conectand toate aceste echipamente la un serviciu de paza si monitorizare, prin intermediul siteului nostru, www.sos-security.ro veti putea opta si pentru servicii complete de monitorizare si interventie rapida. Astfel, intr-un singur loc reusim sa va oferim toate elementele necesare pentru siguranta dumneavoastra, a celor dragi sau pentru compania dumneavoastra. Va asteptam!

Similar Articles
Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrânica amendată că mergea prea încet pe trecerea de pietoni

Bătrâna de 81 de ani, amendată că nu a reușit să treacă strada la verde

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Cod Galben de furtuni, vijelii și grindină în România! Care sunt cele mai afectate zone

Se întoarce vremea rea pe teritoriul țării. Vijeliile, furtunile și grindina vor schimba vremea în România.

Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in