articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Nitul, traditie si modernitate cu Sursal

Nitul, traditie si modernitate cu Sursal

🕔02.Jun 2013

Ai o afacere si ai nevoie de nituri de calitate superioara? Daca da, iti recomandam sa apelezi la firma SURSAL S.A. din comuna Saligny, judetul Constanta, care iti pune la dispozitie o gama larga din aceste produse. Traditia indelungata in producerea de nituri si colaborarea cu partenerii din industria constructoare de masini ii recomanda cu tarie pentru a folosi produsele lor.

Ce este nituirea ?

Nituirea este o imbinare nedemontabila a doua sau mai multe piese, cu ajutorul niturilor. Imbinarile nituite sunt utilizate la asamblari supuse la sarcini vibratorii, asamblarea metalelor greu sudabile, asamblari de profile pentru constructi metalice sau asamblari de piese confectionate din materiale diferite.

Este important sa stii ca dupa modul de executie a nituirii, ele pot fi manuale sau mecanice. Dupa temperatura la care se executa nituirea, ea se poate face la cald sau la rece. Dupa modul de asezare a tablelor asamblate prin nituire, nituirile se fac prin suprapunere si nituire cap la cap cu eclise. Se pot executa si nituiri de rezistenta, nituiri de etansare si nituiri de rezistenta-etansare.

Nituirea de rezistenta este executata acolo unde constructia este utilizata pentru transmiterea de forte. Nituirea de etansare este folosita pentru constructii supuse la presiuni normale, cum ar fi bazinele sau rezervoarele. Nituirea de rezistenta-etansare se foloseste acolo unde ansamblurile rezultate sunt supuse la presiuni mari, ceea ce face ca si solicitarile sa fie mari, cum ar fi cazanele de abur.

Nituirea manuala, in general, este o operatie costisitoare, care cere un volum mare de munca, avand totodata o productivitate mica. Pentru acest motiv se recomanda ca, oriunde este posibil, nituirea sa se execute mecanizat, folosind dispozitive si utilaje speciale ce usureaza munca, crescand productivitatea (ciocane pneumatice, electrice, prese).

Ce este important de stiut la nituire?

Pentru a se evita aparitia coroziunii electrochimice iti recomandam ca materialele tablelor si ale niturilor sa fie aceleasi sau apropiate. Fazele operatiei de nituire sunt: pregatirea nituirii, trasarea gaurilor, gaurirea tablelor, montarea pieselor, nituirea propriu-zisa, debavurarea capetelor niturilor si stemuirea marginilor tablei. Pregatirea nituirii este operatia ce consta in pregatirea sculelor si dispozitivelor, precum si a pieselor ce urmeaza a fi nituite. Este important sa stii ca operatia de trasare a centrelor gaurilor de nit necesita precizie mare, pentru a se evita dezaxarea gaurilor de nituri, ceea ce ar duce la ruperea lor. Gaurirea tablelor se face prin poansonare, stantare, scule speciale sau pe masini unelte.

Niturile oferite de firma Sursal SA sunt folosite pentru realizarea imbinarilor nedemontabile pentru diferite domenii de activitate. Apeland la aceasta firma de prestigiu ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de modele de nituri: cu cap semirotund, cu cap cilindric, cu cap tronconic inecat, cu cap semiunecat, cu cap tronconic, nituri tubulare si popnituri.

Produsele firmei Sursal SA corespund tuturor standardelor si vin sa satisfaca cerintele tale. Materialele din care niturile sunt realizate sunt foarte rezistente, precum otel, inox, aluminiu sau cupru, si ofera cel mai bun sistem de prindere. Aceasta firma a fost infiintata in anul 1908, ceea ce-ti demonstreaza traditia si totodata calitatea produselor companiei.

Atunci cand ai nevoie de nituri, apeleaza cu cea mai mare incredere la firma Sursal. Pentru informatii suplimentare suna la numarul 0241.853.103 sau trimite un e-mail pe adresa sursals@yahoo.com.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi un articol interesant si aici.

Similar Articles
Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Blaturi din granit in Bucuresti, de ce sporesc ele valoarea unei locuinte?

Poate v-ati gandit de multe ori sa optati in locuinta dvs. pentru blaturi din granit

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

Ai nevoie de intalare masini industriale? Horeind iti vine in ajutor!

  Este cunoscut faptul ca in ziua de azi , masina de spalat nu mai reprezinta

Masini de ambalat

Masini de ambalat

  In cazul in care aveti o afacere care implica ambalarea unor produse precum lichide sau