articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Niba Logistic  ofera deplasare sigura  la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

Niba Logistic ofera deplasare sigura la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

🕔29.May 2017

In zilele foarte agitate, cand traficul rutier pe drumurile publice, nationale sau europene, este ca un furnicar, sau atunci cand sunt conditii meteo mai putin favorabile, sau cand soferii sunt prinsi intr-o cursa lunga, pe timp de noapte, trebuie sa fie o vizibilitate cat mai buna, care sa aduca riscuri cat mai mici pentru toti conducatorii auto.

Un rol foarte important, dincolo de precautia privind abaterea de la normele existente, il au indicatoarele de circulatie, care aduc un aport foarte mare la siguranta in trafic. Un pas foarte important este montarea unor balize antiorbire de la Niba Logistic, care sa protejeze de o eventuala orbire, provocata de vehiculele ce vin din contrasens, evitand o catastrofa si trasand o bariera clara intre sensuri.

Din material plasatic,  colorate in verde, rezistente la loviri si incovoieri, sunt ideale pentru atasarea de benzi si alte accesorii cu actiune reflectorizanta, se pot fixa pe balustradele  metalice de pe autostrazi sau drumuri nationale. Tratate UV,  rezista in timp fara sa se decoloreze. Aceste articole, au latimea de 17,50 cm, inaltimea de 91,00 cm si grosimea de 6.00 cm.

Garantie data de calitate

Cu o experienta de zece ani in domeniu si cu o mare grija fata de natura,  ne axam pe nevoile si exigenta clientilor din aria infrastructurii rutiere, studiata intens, in verderea crearii  celor mai potrivite produse din domeniu, rezistente la conditii meteo diverse, atat la soare puternic, cat si la inghet ori ploi. Foitele subtiri din plastic 3 m, cu efect de reflexie, se ataseaza pe balize antiorbire, lipindu-se etans, astfel incat sa nu patrunda apa intre folie si panou. Montate pe parapeti din beton sau metalici, sistemul constituie o structura sigura, cu care sunt dotate si drumurile tarii nostre in  ultimii ani.

Fixarea balizei se face pe o lisa, tija orizontala asezata intre stalpii unei balustrade, fiind facuta prin injectare, materialul fiind  rezistent antioxidare, cu garantie de 24 de luni. Au un aspect placut cu o marime potrivita, conferind rezistenta in cazul unor furtuni, fiind bine ancorate, fara riscul de a fi gasite in mijlocul drumului, incurcand circulatia, iar pretul este foarte bun. Suprafata  exterioara este fina, plana, avand doar inscriptionarile cu rol de identificare.

Un aspect foarte important este montarea sistemului “ ochi de pisica” la baza balizei, putand fi in culorile alb, rou sau galben-portocaliu.

Firma noastra ofera si o multitudine de alte elemente foarte utile pentru desfasurarea in siguranta a calatoriilor pe drumurile publice. Printre aceste produse cu destinatie rutiera, se pot exemplifica gardurile de protectie, foarte importante in schimbarea  sau mentinerea directiei catre traseul circulabil. Intrucat, unii tineri cat si conducatori auto de toate varstele, au tendinta de a deveni teribilisti prin practicarea sofatului la o viteza mult prea mare, ce contravine legislatiei in vigoare, limitatoarele de viteza sunt cele mai recomandate, mai ales pe timp de noapte.

 De asemeni, comercializam stalpi de parcare, balize semnalizare pentru protejarea de zonele cu pericol, unde se efectueaza lucrari rutiere, indicatoarele rutiere,  lampi cu doua fete folosite in spatii cu lumina intrerupta cu led stralucitor cu frecventa 65 flasuri pe minut, vizibilitate peste 500 m distanta;  oglinzi trafic rezistente la impact, prevazute cu parasolar, fixate pe stalpi cu sistem de montare inclus.

Drum bun și luminat bine

Daca doriti sa oferiti calatorii placute pe drumuri securizate si protejate de incidentele nebanuite ce pot aparea la un moment dat, prin conditiile nefavorabile sau prin producerea unui efect de orbire neintentionat, atunci va oferim balize antiorbire din cea mai buna calitate. Ne puteti gasi pe nibalogistic.ro.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică