articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

Mystery Rooms Escape- joc camera misterelor

🕔05.Oct 2015

7f90e54aaa0dc218f4401b6d9a770d16

Pentru o distractie maxima si de neuitat,plina de adrenalina si incercari, ia-ti prietenii si vino la Mystery Rooms Escape Bucuresti. Si pentru ca un pic de aventura nu strica niciodata, ce-ai zice daca ai fi inchis intr-o camera a misterelor?

Joc camera misterelor iti va testa inteligenta, spiritul de observatie si logica dar nu in ultimul rand , spiritul de echipa. Regulile acestui joc sunt foarte simple, si anume: numarul de jucatori este de 6, insa acesta poate varia in functie de camera pe care o alegeti. Copii cu varsta  de 14 ani trebuie sa fie insotiti obligatoriu de cel putin doi adulti.

Daca tu sau unul dintre prietenii tai vreti sa jucati rolul lui Sherlock Holm si sa descoperiti enigme, intrati in camera joc camera misterelor de la Mystery Rooms Escape.

Cu ajutorul acestui joc camera misterelor vei putea avea rolul unui detectiv, bazandu-te doar pe cateva indicii pentru a putea sa dezlegi mistere si cazuri aparent imposibile, cu ajutorul unor sunete sau imagini. Daca tie sau unuia dintre prietenii tai, va plac filmele politiste sau filmele de aventura, atunci joc camera misterelor este perfect pentru a va stimula din punct de vedere intelectual.

La Mystery Rooms Escape vei avea parte de toate resursele necesare pentru a trai o exeperienta plina de adrenalina si senzatii tari, de neuitat.  Alegand sa intri in joc camera misterelor, iti vei pune nu dor mintea la contributie ci si spiritul de observatie dar si celelalte simturi.

Asadar daca nu ai ce face in timpul liber, si ai abilitati innascute de detectiv sau esti foarte talentat in descifrarea enigmelor, vino la Mystery Rooms Escape Bucuresti, si nu vei regreta!

Pentru senzatii tari si adrenalina, vina la Mystery Rooms Escape-joc camera misterelor!

Scopul jocului este acela de a dezlega misterul si de a gasi cheia pentru iesire din camera jocului, toata experienta desfasurandu-se contra cronometru.

Joc camera misterelor pune in practica teorii psihologice, testandu-se astfel abilitatea jucatorului de a dezlega mistere si enigme dar si de a face fata unor situatii noi, intr-o atmosfera plina de suspans. Unii oamnei reactioneaza diferit in situatii limita, de aceea scopul acestui joc este de a testa inteligenta, intuitia si logica jucatorilor, dar si capacitatea acestora de a lucra in echipa.

In functie de categoria pe care o alegi ( cu sau fara indicii), usa camerei se va deschide iar jocul va lua sfarsit in 60 sau 90 de minute de la intrarea in camera, indiferent daca solutia iesirii a fost gasita sau nu.

Iesi din rutina zilnica si alege joc camera misterelor de la Mystery Rooms Escape Bucuresti!

Pentru a fi principalul personaj din miezul actiunii, nu mai sta pe ganduri si vino la Mystery Rooms Escape.  Daca ai intrat intr-o rutina zilnica si simti nevoia de putina adrenalina in viata ta, alege sa joci joc camera misterelor, iar tu cu siguranta vei fi mult mai fericit si vei iesi din aceasta rutina zilnica instalata in viata ta. Nu uita! Scopul jocului este de a-ti testa inteligenta, logica, instuita si capacitatea de a lucra in echipa.

Rezervarile  se pot face telefonic sau online pe www.roomsescape.ro , confirmarea realizandu-se prin intermediul emailul in care iti vor fi prezentate mai multe informatii.

Similar Articles
Iată cum se odihnesc vedetele de la Hollywood

Iată cum se odihnesc vedetele de la Hollywood

Atunci când viața ți se află în permanentă mișcare și ai de făcut multe lucruri

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Pelerinajele la Manastirea Prislop o cale buna de a va regasi din punct de vedere spiritual

Manastirea Prislop dateaza inca din secolul al XVI – lea fiind situata in Transilvania si