articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mystery Rooms Escape-Camera Misterelor. Cheia se afla la tine!

Mystery Rooms Escape-Camera Misterelor. Cheia se afla la tine!

🕔19.Mar 2015

Crezi despre tine ca ai un al 6-lea simti bine dezvoltat, dar si o intuitie iesita din comun? Obisnuiesti sa rezolvi ghicitori si enigme cu mult inaintea celorlalti? Ce-ar fi daca ti-ai testa abilitatile intr-un spatiu organizat, inspirat din filmele de mister? Si nu, nu vorbim de vreo padure de la marginea orasului si nici de vreun cimitir parasit, ci de o camera a misterelor special conceputa pentru oamenii ca tine. Aici fiecare indiciu este crucial iar rezultatul trebuie sa te scoata la lumina, contracronometru.

Room Escape, sau mystery room, este un adevarat fenomen din zona distractiei ¨live¨, cu mii de adepti in toata tara. Jocul pune in prim-plan inteligenta, spiritul de observatie si atentia la detalii. Intr-un astfel de joc conteaza cat de repede gandesti si cum pui cap la cap indiciile pe care le ai la dispozitie. Cu toate acestea, camera misterelor inseamna distractie si joc in echipa. Strategia este cea care te va elibera!

Daca esti un impatimit al jocurilor de strategie si mister, vino la Mystery Rooms Escape si intra in camera misterelor. Ai la dispozitie 4 variante: Legacy, Journey, Enygma si Childhood. Cu Mystery Rooms Escape nu trebuie sa te limitezi la o singura camera a misterelor. Ai 4 camere cu mistere ce asteapta sa fie descoperite! Te incumeti?

Camera misterelor, sau cum sa evadezi contratimp?

Daca ai fost adolescent in anii ’90 probabil ca te-a marcat filmul Twin Peaks. Nu esti singurul. Milioane de oameni din intraga lume cunosc scena piticului in camera rosie sau mimica femeii cu trandafir albastru prins in piept. Incearca sa traiesti pe pielea ta o atmosfera rupta din Twin Peaks. Cum? Simplu: intr-o camera a misterelor. Palpitatii si senzatii tari, toate traite live si contracronometru. Asta inseamna un joc de tip camera misterelor!

Daca vrei sa evadezi din cotidian, camera misterelor este un loc perfect. Pentru acest joc nu ai nevoie de gadgeturi inteligente si nici accesorii de ultima generatie. Important este sa ai o atentie bine antrenata, spirit de aventura si o observatie fina. Camera misterelor presupune sa fii inchis intr-o camera tematica, alaturi de mai multe obiecte, si bineinteles de mai multe indicii (sub forma de ghicitori, puzzle-uri, mesaje, coduri). Ideea este sa gasesti indicii in timp util care sa te duca spre descoperirea cheii salvatoare.

In camera misterelor nu intri singur ci alaturi de mai multi jucatori (minim 2, maxim 6). Pentru evadare, trebuie sa colaborezi cu toti participantii si sa-ti pui mintea la contributie. Esti pregatit? Mystery Rooms Escape te asteapta!

Mystery Rooms Escape – Camera misterelor, in 4 variante! Legacy, Journey, Enygma si Childhood

Daca esti in cautarea unui loc atipic in Bucuresti, vino la Mystery Rooms Escape si lasa-te inchis in camera misterelor.

Ti-am pregatit 4 lumi diferite, cu povesti si coduri diferite care asteapta sa fie descifrate. Ai la indemana doar inteligenta, spiritul de observatie si sprijinul echipei. Fiecare indiciu trebuie analizat din mai multe perspective astfel incat solutia gasita sa te duca spre iesire. In cazul in care testul ti se pare prea dificil, vei primi cateva minute in plus. Nu te teme: in camera misterelor nimeni nu este ranit si nimeni nu este lasat sa se piarda. Poti iesi oricand daca soliciti ajutorul organizatorilor.

Spune DA unei provocari unice si incitante!

Pentru informatii suplimentare, acceseaza www.roomsescape.ro si intra in camera misterelor!

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică