articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mutari Transport Mobila: Intotdeauna la indemana ta

Mutari Transport Mobila: Intotdeauna la indemana ta

🕔22.Dec 2013

Atunci cand iti schimbi domiciliul, trebuie sa ai grija de numeroase lucruri pentru a te asigura ca nu lasi nimic in urma si pentru a te acomoda cat mai usor si rapid in noua ta casa. Schimbarea locuintei poate avea mai multe motive (schimbarea locului de munca, dorinta de a locui la periferie, etc) dar indiferent de motivele pe care le ai, compania Mutari Transport Mobila va incerca sa faca acesta schimbare mult mai usor de suportat.

Aceasta companie isi ofera serviciile celor care au nevoie de transport adecvat de mobilier. Indiferent de localitatea in care va aflati, sau zona inspre care doriti sa transportati mobilierul in cauza, firma Mutari Transport Mobila va garanteaza cele mai prompte si de calitate servicii atribuite acestui domeniu de activitate.

Prin intermediul firmei Mutari Transport Mobila, veti putea transporta o gama diversificata de mobilier, printre care: canapele, fotolii, paturi, saltele, dulapuri, mobilier de bucatarie, de dormitor, hol, sufragerie si asa mai departe. Mobilierul poate fi sau nu dezasamblat, indiferent de situatie existand solutii pentru solicitarile dumneavoastra. La cerere, personalul Mutari Transport Mobila va poate dezasambla mobila (atunci cand acest lucru este posibil) pentru a facilita transportul. Desigur, ulterior mobila va fi reasamblata de acelasi personal la noul domiciliu. Aceste operatii se vor executa doar de catre personal experimentat, astfel mobila dumneavoastra este in deplina siguranta.

Acelasi lucru se poate spune si despre transportul propriu-zis. Acesta se va executa prin intermediul unor autoutilitare special echipate pentru transportul de mobilier. Autoutilitarele cat si soferii ce compun echipa Mutari Transport Mobila sunt atestati pentru transport de mobilier in tara, dar si in strainatate. Asadar, mutarea  domiciliului dumneavoastra in afara granitelor tarii nu va mai reprezenta o problema pentru ca acum puteti apela la un ajutor de incredere care sa va amenajeze noul domiciliu dupa bunul plac, chiar prin reutilizarea vechiului mobilier.

Pachetele tarifare oferite de Mutari Transport Mobila variaza in functie de cerintele fiecarui client, dar si in functie de lungimea traseului, destinatie (in tara sau in strainatate), mobila transportata si serviciile suplimentare ce pot fi asigurate de compania de transport mobila. Aceste preturi si tarife va vor fi comunicate din timp, inainte de a fi stabilit un parteneriat intre cele doua parti. In acest fel, alegerea dumneavoastra va fi facuta in deplina cunostinta de cauza.

Dar pentru a va putea documenta adecvat referitor la serviciile oferite de catre Mutari Transport Mobila, va recomandam solicitarea de informatii detaliate din partea reprezentantiilor companiei. Aceste informatii pot fi solicitate prin utilizarea datelor de contact ce sunt listate in finalul acestui articol sau prin accesarea site-ului Mutari Transport Mobila. Prin intermediul mediului online puteti vizualiza lista completa a serviciilor oferite, puteti citi recomandari din partea celor care au beneficiat de transport de mobilier, si nu in ultimul rand puteti completa un formular prin care sa solicitati asistenta sau ajutor de specialitate.

 Mutari Transport Mobila, date de contact

 Adresa: B-dul Uverturii, nr. 87, Bucuresti

E-mail: info[at]mutaritransportmobila.ro

Telefoane:
fix: 031-8017334
mobil:
 0722- 608669
 0745-281829
 0765-316460

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică