articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mutari mobila Cluj – cu Mutantii scapi de orice grija, in cel mai scurt timp!

Mutari mobila Cluj – cu Mutantii scapi de orice grija, in cel mai scurt timp!

🕔08.Apr 2016

Momentul in care trebuie sa va mutati intr-o alta locuinta sau intr-un alt sediu de firma este unul destul de stresant si dificil. Din acest motiv, compania Mutantii va pune la dispozitie cele mai bune servicii de mutari mobila Cluj, pentru ca aceasta experienta sa fie cat mai usoara. Cu peste 10.000 de mutari si relocari de sedii la activ, aceasta firma a oferit servicii clientilor din Cluj-Napoca, Bucuresti, Oradea, Timisoara, Sibiu, Brasov, Iasi, Targu Mures etc.

Mutantii reprezinta nu doar un partener de incredere, dar si o firma cu peste 10 ani de experienta in domeniul mutarilor. In plus, aceasta firma este singura din Cluj-Nalpoca care ofera clientilor sai cutii personalizate, folii protectoare si depozit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa contactati echipa, iar un membru al firmei se va deplasa la adresa clientului pentru a evalua cele necesare.

Se va completa o fisa, iar pe baza acesteia se va stabili un tarif orientativ. Oferta de pret o veti primi fie telefonic, fie prin e-mail, exact in ziua in care a fost efectuata evaluarea. Odata acceptata oferta, impreuna cu echipa de aici veti stabili data si ora pentru mutarea mobilierului. Plata se poate face prin banca sau trezorerie, cat si in numerar.

Mutari mobila Cluj – servicii rapide si accesibile

Cu siguranta fiecare dintre noi am fost nevoiti cel putin o data sa mutam piese de mobilier dintr-o locatie in alta. Pe langa un mijloc de transport special, este nevoie si de ambalaje si o echipa de oameni care sa manipuleze incarcatura cu grija si atentie. Daca locuiti in Cluj si trebuie sa va mutati, puteti beneficia de cele mai bune servicii de mutari mobila Cluj, oferite de Mutantii. Aceasta echipa este serioasa, eficienta si foarte rapida, avand grija de mobilierul dumneavoastra chiar si in cele mai grele conditii de manevrare.

Angajatii de aici sunt amabili, politicosi si bine instruiti. Acestia nu doar ca va ajuta cu manipularea mobilierului, insa pot monta si demonta mobila la cererea dumneavoastra. Corpurile fragile sunt impachetate corespunzator si depozitate cu atentie, pentru ca transportul sa fie unul sigur. Corpurile grele si voluminoase sunt de asemenea manevrate cu multa grija, echipa fiind dotata cu toate echipamentele si accesoriile necesare. Totul decurge repede, iar dumneavoastra nu veti depune aproape niciun efort. Mobilierul va ajunge in conditii optime la noua destinatie, iar data viitoare, veti apela la aceasta firma din nou, fara rezerve.

Mutari mobila Cluj – alege servicii profesionale de la Mutantii!

Indiferent de motivul pentru care trebuie sa mutati mobilier, echipa Mutantii specializata in acest domeniu va intampina cu cele mai avantajoase servicii de mutari mobila Cluj. Beneficiati de un raport calitate-pret excelent, promptitudine si seriozitate, dar si contracte fara costuri ascunse. Angajatii sunt amabili, raspund clientilor cu interes si isi fac treaba cat pot de repede. Masinile folosite la transport sunt special echipate pentru ca mobilierul sa ajunga in siguranta, iar piesele de mobilier sunt impachetate si depozitate in cutii de carton personalizate.

Similar Articles
O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O fată de 12 ani a fost lovită de tren, după ce a traversat calea ferată cu căștile în urechi

O minoră în vârstă de 12 ani din Lipova, județul Arad, în timp ce trecea

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

O femeie de 80 de ani a murit în flăcări

Pe data de 22 octombrie, pompierii au fost alertați cu privire la producerea unui incident,

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Care este cel mai important simbol al iubirii pentru o femeie?

Noi, femeile, știm că pentru a avea o viață cu adevărat împlinită și relaxată, trebuie

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

A mers la poliție cu cadavrul în mașină. Un bărbat din SUA a declarat această informație

În după amiaza zilei de luni un bărbat din California a anunțat la o secție

Un nou antibiotic a fost descoperit

Un nou antibiotic a fost descoperit

Tot mai multe bacterii devin rezistente la antibiotice, descoperirea unor noi antibiotice ar fi benefică