articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Murnic Ploiesti – inchirieri utilaje. Rapid, ieftin, avantajos !

Murnic Ploiesti – inchirieri utilaje. Rapid, ieftin, avantajos !

🕔31.May 2013

Ai nevoie de macarale telescopice pentru proiectele tale ?

Vrei sa inchiriezi utilaje grele, rapid si la cele mai bune preturi ?

Nu stii unde poti gasi cele mai bune piese de schimb pentru diversele utilaje din parcul tau auto, în domeniul constructiilor civile sau industriale?

Cauti diverse cutii de viteze, blocuri motoare, arbori sau rulmenti ?

Compania Murnic din Ploiesti iti pune la dispozitie tot ceea ce iti doresti !

Aflata de 22 de ani pe piata romaneasca, firma s-a detasat de restul companiilor de profil din domeniu prin calitatea serviciilor oferite clientilor, prin corectitudine si preturile practicate.

Ori de cate ori ai nevoie de hale cu poduri rulante, ori vrei sa inchiriezi macarale telescopice, autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante sau buldoexcavatoare, apeleaza cu incredere la compania Murnic !

Firma iti sta mereu la dispozitie, oferindu-ti serviciile profesionale pe care le cauti, la cel mai bun raport calitate/pret.

Utilajele aflate in depozitele Murnic sunt intretinute periodic de angajati, cu reviziile efectuate la zi si in stare de functionare foarte buna.

Nu conteaza daca proiectul tau este unul de amploare ! Firma prahoveana are capacitatea de a-ti oferi in acelasi timp mai multe utilaje spre inchiriere, termenii contractuali fiind la indemana tuturor oamenilor de afaceri.

Contractele incheiate cu partenerii de afaceri sunt avantajoase si flexibile, clientii avand posibilitatea in orice moment sa le modifice ori prelungeasca, in functie de diversele necesitati ori probleme aparute pe parcursul derularii proiectelor sau lucrarilor.

Firma Murnic a inteles ca respectul si profesionalismul sunt vitale in relatiile cu clientii, pentru fidelizarea acestora, portofoliul partenerilor de afaceri al companiei fiind unul deloc de neglijat.

Compania prahoveana are in parcul sau auto numai utilaje profesionale, bine intretinute si sigure, in toti cei 22 ani de funcționare Murnic neinregistrand din partea clientilor nici o reclamatie ori vreun accident nefericit de munca.

Macaralele cu brat telescopic pe care le poti inchiria de la firma Murnic sunt foarte rezistente si fiabile, ele putand fi utilizate cu succes pe orice santier de constructii ori in industrie.

Utilajele sunt ideale pentru diverse ridicari de greutati variabile, acestea fiind durabile, sigure si precise. Avand o constructie compacta si o mobilitate deosebita in acelasi timp, macaralele implica costuri reduse de operare, consumul fiind si el unul scazut.

Tot de la Murnic puteti inchiria si autocamioane, automacarale, autotractoare, autobasculante, buldoexcavatoare, dar și hale industriale cu poduri rulante.

Adaptandu-se permanent cerintelor pietei, compania ploiesteana si-a diversificat permanent activitatea, ea oferindu-va si diverse tranzactii auto cu camioane, atat din propriul parc auto, cat si la comanda, aceasta fiind onorata in cel mai scurt timp.

Si daca ai utilaje in dotare, dar acestea nu mai sunt functionale din cauza unor defectiuni minore sau nu, Murnic iti pune la dispozitie si toata gama de piese de schimb pentru acestea. Astfel, personalul calificat al firmei iti poate oferi, in functie de necesitati, motoare, electromotoare, pompe de injectie, sisteme de franare, cauciucuri, cilindri de extindere ori pompe de injectie, alternatoare, sisteme de directie, piese de motor, filtre, sisteme de pornire alimentare GPL, echipamente electrice, transmisii, tractiuni, diverse accesorii si componente ale sistemului hidraulic.

Murnic – compania care iti intinde o mana de ajutor rapid, eficient si ieftin !

Alege colaborarea cu compania care nu face niciodata rabat de la calitate, alege un partener de incredere pe care sa te poti baza, la nevoie !

Contact:

Judeţ: Prahova
Localitate: Ploiești
Adresa: Str. Drumul Serii, Nr. 11
Telefon: 0723 562 648
Fax: 0244 514 383

In momentul in care contactezi firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de reducere de pret!

Citeste alte materiale interesante, aici !

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se