articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Murnic – Alegeti o firma autorizata in inchirierea automacaralelor!

Murnic – Alegeti o firma autorizata in inchirierea automacaralelor!

🕔25.Nov 2013

Indiferent de tipul santierului de constructii in care va desfasurati activitatile, aveti nevoie de utilaje performante care sa va ajute sa demarati o activitate in cele mai bune conditii de siguranta, precizie si calitate in executie. Pentru acest lucru aveti nevoie de macarale telescopice, utilaje potrivite in industriile ce necesita siguranta in transportare-ridicare si precizie. In aceste circumstante va vine in intampinare firma Murnic Ploiesti, care va ofera servicii de inchirieri macarale telescopice cu capacitati de incarcare variate, pentru utilizare universala.

Macaraua este un utilaj de mari dimensiuni, actionat manual sau mecanic, pe principiul scripetilor, folosit pentru ridicarea pe verticala si transportarea pe orizontala a unor obiecte grele. Macaraua este utilizata frecvent in lucrarile de constructii-montaje a unor cladiri inalte, poduri, sau la incarcarea sau descarcarea unor nave în porturi. Automacaralele cu brat telescopic oferite de firma din sudul tarii sunt extrem de fiabile si pot fi utilizate pentru activitati de ridicare pe orice santier de constructii sau industrie in care se solicita siguranta, precizie, durabilitate si fiabiliate.

Avand in vedere costurile scazute de operare printr-un consum optimizat, constructia compacta si mobilitatea excelenta, aceste macaralele telescopice sunt echipamentele ideale pentru aplicaţii universale. Indiferent de natura santierului de constructii sau de tipul activitatii, macaralele telescopice Murnic sunt potrivite in industriile ce necesita siguranta in transportare-ridicare si precizie.

Murnic Ploiesti inchiriaza macarale telescopice cu capacitati de incarcare de la 10 la 80 de tone, pentru utilizare universala (macarale de santier si automacarale) si motostivuitoare diesel Forlift cu o sarcina utila cuprinsa intre 3 si 8 tone. Aceste tipuri de macarele cu brat telescopic asigura o mobilitate foarte buna, avand capacitati diferite de ridicare, in functie de inaltime. Se utilizeaza la lucrari simple de incarcare-descarcare, lucrari de montare a prefabricatelor din beton sau montarea de utilaje, precum si lucrari de complexitate ridicata in industriile energiei eoliene si a petrochimiei.

Toate tipurile de macarale si automacarale Murnic din parcul firmei din judetul Prahova sunt bine intretinute si sunt deservite de personal experimentat. Murnic doreste sa va usureze procesul de inchiriere macarale mobile si va va consilia cu profesionalism in legatura cu optiunile pe care le aveti in executarea lucrarilor. Fie ca doriti automacarale  Krupp, Faun, Terex, Liebherr, Volvo sau Daf-uri, firma din Ploiesti va ofera solutia potrivita pentru orice lucrare.

Pentru ca dumneavoastra sa aveti posiblitatea de a alege modelul de macara in functie de nevoile si necesitatile dumneavoastra, Murnic comercializeaza mai multe tipuri de automacarale, printre care: Automacara Krupp de 80 t, Automacara Faun de 60 t, Automacara Liebherr 1050 de 50, Automacara XCMG 25 t, Automacara Faun ATF 30-2, Automacara 25 t Ianvaret, Automacara 20 t DAF CF, Automacara 10 t DAF CF si Automacara 10 t Hydrom.

Pe langa aceste servicii de vanzare si inchiriere a utilajelor grele, compania Murnic din Ploiesti se implica activ si in domeniul constructiilor si inchirierii de hale cu poduri rulante. Dupa 18 ani de activitate pe piata din Romania, firma se poate mandri cu rezultatele obtinute in urma muncii depuse, dovada fiind lipsa accidentelor si reclamatiilor legate de utilajele sau serviciile oferite.

Date de contact:

Str. Drumul Serii, Nr. 11, Ploiesti, Prahova

Persoana de contact: Nicolae Murea

Telefon/Fax: 0723562648 / 0244514383

Adresa de e-mail: sc.murnic@gmail.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare