articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Motosape la preturi de neegalat

Motosape la preturi de neegalat

🕔13.Oct 2014

Pentru cei care traiesc in mediul rural, activitatea zilnica consta intr-o varietate de actiuni ce necesita efort fizic, echipamente adecvate si dragoste pentru natura. Insa omul cauta tot mai multe metode de a depune  cat mai putine eforturi si de a obtine rezultate satisfacatoare intr-un timp cat mai scurt. In ceea ce priveste gradina si agricultura in general, s-au inventat foarte multe utilaje, care mai de care mai performante si mai eficiente, ale caror costuri de intretinere sunt destul de scazute. Acesta este cazul unui mic utilaj denumit motosapa, extrem de eficient in gospodaria omului.

Ce sunt aceste motosape?

Motosapele sau motosapatoarele, denumirea lor provenind de la ustensila care se folosea in trecut la sapat in gradina, sunt niste utilaje dotate cu un motor ce fac treaba in locul tau prin gradina si in culturi de suprafete reduse. Cea mai banala activitate este pregatirea unui strat depamant pentru a planta niste flori pe langa casa. Aceasta motounealta face treaba in locul tau cat ai clipi! Oricine indrageste gradina cu legume pe care o ingrijeste cu atata drag, dar toata lumea uraste capitolul buruiana. Trebuie sa stai aplecat foarte mult timp, ametesti si munca parca e in zadar, caci buruiana este multa si nu scapi niciodata de ea. aceste motosape iti vin in ajutor si combat buruiana ce se incapataneaza sa umbreasca legumele. Primavara este sezonul in care nimeni nu sta. Pamantul trebuie curatat, arata, cultivat si tot asa in fiecare an. In cazul unor suprafete nu foarte extinse de teren, aceste motosape  pot fi folosite cu usurinta pentru aratura mai multe detalii vezi pe site-ul : www.motosape-motocoase.ro . Astfel, pregatesti solul pentru inca un an de culturi roditoare intr-un mod eficient si foarte rapid. De asemenea, la aceste motosape se pot atasa rozoare care imprastie semintele intr-un interval de timp foarte scurt. Pe langa toate acestea, acest utilaj te scapa si de grija imprastierii ingrasamintelor, indiferent de tipul acestora.

Motosapa – detalii tehnice

Indiferent de motel, o motosapa are in general aceleasi componente, doar anumite caracteristici legate de puterea motorului sau dotarea cu accesorii fiind cele care fac diferenta intre acestea. cel mai important element este motorul, care este acoperit de o carcasa dintr-un material rezistent. Pe langa acesta se afla ambreiajul si directia, elemente ce ajuta la manevrarea utilajului. Printre altele se mai afla si cuta de viteze, schimbatorul de viteze sau aripile de protectie ce au rolul de a face posibila activitatea fara ca plantele sa fie distruse. Motosapa dispune si de o pereche de coarne ce permite utilizatorului manevrarea acesteia fara dificultate.

Alege magazinul online Motosape-motocoase.ro pentru achizitionarea de motosape

Daca vrei sa cumperi o motosapa Apollo sau Gardenia de pe Motosape-motocoase.ro, Loncon, BSR etc, poti face asta online de la magazinul Motosape-motocoase.ro. Aici veti gasi cele mai bune produse, la cele mai bune preturi, iar specialistii de aici va asteapta cu orice intrebari pentru a va raspunde. Alegeti sa investiti intr-un produs ce merita toti banii si pe care il veti folosi mult timp de la achizitionarea sa, datorita rezistentei sporite.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare