articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Motor electric barca pentru toate buzunarele prin Nautica Shop

Motor electric barca pentru toate buzunarele prin Nautica Shop

🕔02.Oct 2015

Orice pescar va simti diferenta in momentul in care va decide sa achizitioneze un motor electric barca. Astfel, atunci, va renunta la vasle, iar acestea vor fi folosite doar in momentele in care este neaparat nevoie. In acest mod, isi va putea dedica toata energia pescuitului, in loc sa oboseasca din cauza vaslitului. Daca in trecut se foloseau motoare de barca diesel sau pe benzina, care consumau mult combustibil si erau foarte poluante, in prezent, trendul s-a schimbat, la fel si nevoile pasionatilor de nautica,punandu-se din ce in ce mai mult accentul pe ecologie si economie.

Motor electric barca, putere mare si consum mic, totul la pachet

Alegand un motor electric barca, se castiga pe mai multe planuri. In primul rand, se protejeaza natura, acesta fiind 100% ecologic. Astfel, nu polueaza si nu emite noxe, fiind incarcat de la o priza normala. In al doilea rand, are o silentiozitate demna de luat in seama, atat pentru pescuit, cat si pentru plimbarile de agrement. Vibratiile sunt mai reduse si astfel nu se sperie pestii, iar pasagerii se vor putea bucura cu adevarat de o plimbare cu barca, fara sa fie deranjati de zgomotul motorului.

Nautica Shop, locul in care orice motor electric barca merita incercat

In stocul magazinului Nautica Shop exista mai multe tipuri de motoare din gama motor electric barca. Astfel, toate sunt produse de branduri de renume si se diferentiaza numai prin puterea pe care o ofera, acesta fiind principalul mod de diferentiere. Cu cat o ambarcatiune este mai mare, cu atat va avea nevoie de mai multa putere pentru a se deplasa. Motoarele de ultima generatie din gama Gibsun sunt alegerea perfecta pentru orice pescar sau pasionat de nautica. Astfel, ofera o autonomie ridicata, de pana la 500 de ore, alaturi de o elice de ultima generatie si de tehnologii de fabricatie preluate de la motoarele de nave militare, fiind mai rezistente si mai fiabile pentru o perioda mai lunga de timp. Un alt aspect important este marimea acestor motoare, avand o greutate cuprinsa intre 9 si 12 kilograme, fiind aproape insesizabile in materie de incarcare a ambarcatiunii, datorita invelisului din fribra de sticla si a accesoriilor de nylon armat.

Cum alegi cel mai eficient motor electric barca

Alegerea unui motor electric barca se face in functie de lungimea ambarcatiunii. Astfel, pentru o barca de 3-4 metri se recomanda un motor de cel mult 300 de wati, in timp ce una care depaseste 5-6 metri ar trebui sa foloseasca un motor de 400 de wati. In acest mod, nu se consuma bani inutili pentru cumpararea unui motor mai mare decat este nevoie.

Nautica Shop ofera pescarilor o gama larga de produse, de cea mai buna calitate, reusind astfel sa satisfaca orice nevoie sau dorinta. Mai mult, la aceste servicii de calitate se ofera preturi fara concurenta, alaturi de asistenta in momentul vanzarii. De asemenea, transportul se face pe toata suprafata Romaniei, pentru orice motor electric barca ales, indiferent de dimensiunile si caracteristicile sale.