articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mopeka Impex: Detergenti industriali pentru igienizarea afacerii dumneavoastra

Mopeka Impex: Detergenti industriali pentru igienizarea afacerii dumneavoastra

🕔05.Sep 2013

Detergentii industriali pot fi utilizati in diverse domenii de activitate pentru igienizarea la fata locului atat a spatiului respectiv precum si a diverselor produse implicate in procesul de prelucrare, productie sau prestari servicii. Pentru a se obtine rezultatele dorite trebuie utilizate produse atestate chimic care pot garanta siguranta persoanelor ce le utilizeaza precum si a produselor cu care intra in contact. Mai mult, fiecare detergent utilizat trebuie sa respecte anumite norme pentru a realiza o igienizare propriu-zisa. Daca aveti nevoie de detergenti industriali aliniati normelor europene in vigoare, va recomandam serviciile companiei Mopeka Impex.

Mopeka Impex are ca domeniu de activitate cercetarea, dezvoltarea, productia si comercializarea de emulgatori, detergenti industriali, produse de uz casnic si produse chimice auxiliare pentru diverse industrii, toate pe baza de agenti activi de suprafata, ecologici. In acelasi timp, productia si cercetarea cat si cresterea continua a performantelor produselor proprii Mopeka (Profesional Mopy si Mopekim) se realizeaza in functie de cerintele pietei in general si ale clientilor in particular. Nu in ultimul rand, Mopeka Impex colaboreaza, pe diferite tematici, cu renumite institute de cercetare din tara si din strainatate ceea ce inseamna ca fiecare produs garanteaza siguranta utilizatorilor precum si o calitate ireprosabila ce este strans legata de igienizarea in diverse situatii.

Dupa cum am mentionat deja, detergentii industriali pot fi utilizati in diverse domenii, utilizarea acestora fiind necesara atat pentru curatarea spatiului ambiantprecum si pentru curatarea produselor implicate in diverse procese. Asadar, acesti detergenti pot fi comandati pentru utilizare in institutii publice, ateliere de reparatii, spalatorii auto, industria bauturilor alcoolice, restaurante, industria usoara, industria constructiilor metalice, depozite, parcari, si multe altele. Desigur, datorita intrebuintarii variate, detergentii industriali se impart in mai multe categorii: detergenti pentru pardoseli, detergenti pentru utilaje si instralatii, detergenti pentru fatade si pereti.

Detergentii sunt produse chimice pe baza de arenele, alchiarenele sau aminele ce au o putere mai mare de curatare comparabil cu alte produse chimice ce include si sapunul clasic. In cazul in care aceste produse se folosesc pentru industria produselor lactate si a alimentelor, exista detergenti speciali cu agenti tensioactivi neionici si cationici, pentru ca acestea trebuiesc curatate la standarde inalte de calitate.

Daca afacerea dumneavoastra sau domeniul in care activati presupune utilizarea de detergenti industriali, atunci trebuie sa utilizati produsele comercializate de Mopeka Impex. Experienta pe piata romaneasca si europeana, contractele semnate precum si numeroasele recomandari fiid dovada unor servicii ireprosabile, de cea mai buna calitate. Detergentii sunt produsi in cadrul fabricii proprii, de personal calificat si care promite sa furnizeze doar cele mai bune solutii de curatenie si igienizare.

In cazul in care doriti sa achizitionati sau sa comandati detergenti industriali, va trebui ca in prealabil sa contactati un reprezentant Mopeka Impex. Acesta o sa va ofere toate detaliile necesare unui nou parteneriat precum si asistenta tehnica de specialitate. Pretul va fi stabilit in functie de cerintele manifestate precum si in functie de domeniul in care activati, de detergentii solicitati sau de alte aspecte ce vor fi expuse in momentul plasarii comenzii in cauza. Informatii suplimentare referitoare la activitatea depusa de Mopeka Impex puteti regasi si pe site-ul oficial al companiei.

Mopeka Impex, date de contact:

Tel./Fax:
0256 293 200
0256 293 201

Departament aprovizionare
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament contabilitate
– Rodica NOVAC – 0740 422625

Departament vanzari
– Daniel CRAMBA – 0737 530308

Departament logistica
– Florin FICAU – 0755 083650

Departament marketing
– Mariana VUSCAN – 0748 110818

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua 2biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca