articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mopeka Impex – producator de detergenti

Mopeka Impex – producator de detergenti

🕔06.Jan 2015

Dorinta de a contribui macar intr-o anumita masura la protejarea mediului, care, de-a lungul timpului ne-a oferit toate resursele necesare unui trai bun este impartasita astazi la nivel global de un numar de oameni tot mai mare si mereu in crestere. Responsabilitatea fata de mediu este pe buzele tuturor ca un interes de mare amploare, care ar trebui sa ne vizeze pe fiecare dintre noi. Concomitent, devenim din ce in ce mai constienti de efectele pe care actiunile sau produsele utilizate astazi se reflecta, dincolo de mediu, si asupra noastra, a utilizatorilor acestora. Sanatatatea noastra, desi apreciata in fiecare epoca a omenirii, se creioneaza intr-un mod mai aparte astazi, aspect facilitat de posibilitatile pe care cercetarile si progresele care au explodat in toate domeniile. Asadar, astazi stim ca exista alternative mai sanatoase la aproape orice, iar trendul „eco”, nu mai este doar un trend pe care tot mai multi oameni il adopta, ci devine un stil de viata.

Produsele de curatat si detergentii

Ne dorim casele curate si hainele impecabile. De aceea este imposibil sa nu utilizam detergenti. Viata noastra, a tuturor este astfel mult usurata. Vrem sa ne trezim si sa revenim acasa cu placere, intr-o locuinta in care curatenia sa domneasca, intr-un loc care sa inspire sanatate. Vrem sa ne protejam atat pe noi, cat si pe cei dragi noua, prieteni, parinti sau copii. Si stim ca dintre acestia, copii, a caror piele si organism sunt extrem de sensibile trebuie protejate cel mai atent. Pe langa posbilele alergii sau iritatii, acestia ar putea fi afectati si de mirosurile puternice, sau isi pot atinge buzele de diverse suprafete tratate. Iata de ce este atat de important sa fim extrem de atenti chiar si cu un lucru care apare atat de banal, un lucru care este detergentul.

O noua solutie alternativa: detergentii ecologici

Ca raspuns la necesitatea noastra de a utiliza produse cu efect pozitiv dublu, atat asupra mediului, cat si asupra noastra, cercetarile realizate in domeniu s-au concretizat intr-o serie de produse ecologice destinate curateniei si igienei. Aceste produse au compozitii speciale care reduc riscurile pentru sanatate, dar si efectele asupra mediului inconjurator. Pot fi folosite atat in propria locuintam cat si in domeniul industrial, in cladirile de afaceri de toate tipurile si pe hainele tuturor copiilor fara griji. In ingrijirea noastra zilnica, detergentii ne ajuta in curatenie si dezinfectare, igienizare, degresarea suprafetelor din bucatarie, pentru a elimina depuneri de calcar sau rugina, pentru curatarea mobilei, parchetului s.a.m.d. In principiu, au fost create produse ecologice pentru orice nevoie, astfel incat viata sa ne fie usurata din ce in ce mai mult. Pentru ca acestea contin substante active, care nu afecteaza suprafetele, dizolvandu-se usor si nu prezinta toxicitate pentru mediu, prin utilizarea lor contribuim la efecte pe termen lung pentru planeta noastra, la durabilitatea materiilor rezervate copiilor nostri si copiilor lor si pledam in mod intrinsec pentru o viata mai armonioasa si mai echilibrata

Detergenti ecologici, prin curtoazia Mopeka Impex

In 1993, in Timisoara lua nastere Mopeka Impex, companie care inca de atunci a lucrat pentru cercetarea, dezvoltarea, producerea si comercializarea de dergenti ecologici, cu o gama larga, din care poti alege in functie de orice nevoie ai avea. Site-ul  companiei iti sta la dispozitie pentru a afla informatiile de care ai nevoie, aferente fiecarui produs, de la sapunuri la detergenti pentru rufe, de la la detartranti la spuma activa, si multe altele, atat pentru uzul casnic, cat si cel industrial.

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se