articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Montaco Serv-Pune in valoare acoperisul casei tale

Montaco Serv-Pune in valoare acoperisul casei tale

🕔11.Dec 2013

Rezistenta si un aspect deosebit. Sunt doar doua dintre calitatile pe care mizeaza cei care doresc un acoperis de calitate. Dintre toate tipurile de tigla, ce metalica este de departe materialul care ofera cele mai multe avantaje, incepand de la design modern si pana la durabilitate. In cadrul oricarei constructii, acoperisul este cel care preia majoritatea solicitatilor, fie ca este vorba de incarcari cu zapada ori vant, motiv pentru care termoizolarea si obtinerea unor costuri reduse de intretinere sunt aspecte importante care trebuie luate in seama in ceea ce priveste realizarea unei case. Cu alte cuvinte, tigla metalica este solutia ideala pentru un plus de confort.

Atunci cand alegi acoperisul casei, vrei ca acesta sa puncteze la capitolul functionalitate, calitatea materialului precum si garantia longevitatii. Pe langa toate acestea insa, pui accentul si pe latura estetica, care bineinteles trebuie sa se integreze perfect cu designul cladirii in sine. Chiar daca la o prima vedere pare o etapa destul de delicata ce presupune alegeri dificile si documentate, exista varainte eficiente care asigura ca rezultatul final sa fie pe masura asteptarilor. Din aceasta categorie fac parte si tiglele metalice, care au o durata de viata mult mai lunga comparativ cu restul materialelor, rezistenta deosebita la conditii meteo extreme, fie ca este vorba de ger ori canicula, rezistenta la ultraviolete, si mai mult decat atat, montarea lor se face simplu, rapid si eficient. Astfel, tigla metalica, ca produs, se bucura de urmatoarele avantaje:

 • durabilitate, durata de viata de pana la 50 de ani, comparativ cu restul materialelor care au o durabilitate de doar 20 de ani;
 • versatil, poate fi folosit cu succes la toate tipurile de acoperis;
 • rezistenta la orice fel de medii naturale corozive (ploaie, vand, ninsori, grindina si radiatii ultraviolete);
 • proportie mica a acoperisului;
 • o gama larga de acoperiri, acesta putand fi folosit intr-un interval larg de temperaturi, si poate rezista la -50 de grade Celsius sau la +70 de grade Celsius;
 • montare, instalare usoara;
 • aspect estetic deosebit;
 • paleta larga de culori, modele si dimensiuni;
 • costuri de achizitionare si intretinere mici.

Daca esti in cautarea unor solutii eficiente care sa puna in valoare acoperisul casei tale, ai nevoie de Montaco Serv,expertul in constructia si montarea de structuri din lemn pentru acoperisuri si asamblarea de invelitori metalice. Astfel, Montaco Serv iti pune la dispozitie o gala variata de modela de tigla metalica Ploiesti, prin intermediul numarului 1 mondial al materialelor din otel, Halny. Poti opta pentru vaianta de tigla metalica lucioasa sau mata, de diferite culori precum: maro, verde, rosu, albastru, gri, negru, in functie de preferinte.  Altfel spus, tigla metalica Halny este caracterizata prin:

 • greutate redusa;
 • rezistenta la coroziune;
 • termoizolare eficienta;
 • raport optim calitate-pret;
 • aspect estetic placut;
 • timp de montaj redus;
 • economie la costruile de constructie.

Montaco Serv este optiunea celor care vor calitate, performanta si preturi avantajoase. Datorita profesionalismului si seriozitatii noastre am reusit sa colaboram cu cele mai importante nume in domeniul constructiilor ceea ce garanteaza ca orice client va fi satisfacut de serviciile pe care le punem la dispozitie. Din catalogul nostru de produse mai fac parte: burlane si jgheaburi, produse de finisaj, ferestre pentru mansarda, accesorii precum si multe altele. Pentru mai multe informatii intra pe pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Te asteptam cu oferte avantajoase.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare