articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Montaco Serv – Numele calitatii

Montaco Serv – Numele calitatii

🕔21.Aug 2013

Vrei sa achizitionezi un sistem de colectare a precipitatiilor pentru a il monta pe locuinta dumneavoastra si nu stii la cine sa apelezi? Cauti sa cumperi jgheaburi si burlane la preturi foarte avantajoase? Vrei sa colaborezi cu o companie specializata in acest domeniu? Am o veste buna pentru dumneavoastra: compania Montaco Serv, din Ploiesti, detine toate resursele necesare pentru a raspunde prompt cerintelor mai sus enumerate si, in plus de alta, ofera si multe alte produse clientilor sai.

Ce servicii si produse ofera firma Montaco Serv clientilor sai si ce beneficii vor avea acestia din urma colaborand cu dumnealor?

Firma ploiesteana este specializata in proiectarea, realizarea, comercializarea si montarea structurilor din lemn pentru acoperisuri si asamblarea de invelitor metalice. Materialele metalice sunt obtinute prin colaborarea cu ARMAT (divizie a concernului Arcelor Mittal, recunoscut ca fiind cel mai important producator de otel din lume).

Cel mai mare avantaj pe care il ofera Montaco clientilor sai este reprezentat de calitatea tuturor produselor oferite pentru realizarea proiectelor civile, prin indeplinirea tuturor normelor prevazute de certificarea ISO 9001 / 2000. Astfel, societatea ploiesteana reuseste sa satisfaca si cerintele si celor mai exigenti clienti.

Avand parteneriate cu firme de renume la nivel mondial, Montaco Serv reuseste sa furnizeze clientilor sai sisteme de scurgere si de acoperire de foarte buna calitate. Printre partenerii societatii se numara: Fakro (fabricant de ferestre de mansarda), Gunnebo (furnizor de solutii de securitate) si Soudal (cel mai mare producator de adezivi, izolanti si materiale pentru acoperisuri).

Sistemul modern de colectare a precipitatiilor comercializat de compania Montaco Serv este alcatuit din jgheaburi si burlane. Acesta este foarte modern si contribuie la pastrarea aspectului estetic al cladirii, la protejarea fatadei si a subsolurilor de la degradare.

Scara de temperaturi la care se permite exploatarea jgheaburilor si a burlanelor Montaco este cuprinsa intre -50 si +120 de grade Celsius. Temperatura in timpul montarii nu trebuie sa fie mai mica de -10 grade Celsius.

Termenul minim de utilizare al acestui sistem marca Montaco Serv este de 50 de ani. Deoarece acestea asigura eficient scurgerea precipitatiilor, simultan sunt prelungite atat termenul de exploatare al acoperisului, cat si fatada cladirii.

Sistemul de jgheaburi si burlane marca Montaco Serv prezinta urmatoarele avantaje: calitate superioara, configuratie estetica atragatoare, flexibilitate si adaptabilitate pentru proiecte individuale de constructie, spectru larg de utilizare, absenta spatiilor in locurile de jonctiune, ermetizare sporita, rezistenta ridicata a elementelor, universalitatea (permitand utilizarea lor in configuratii multiple).

Jgheaburile comercializate de compania Montaco din Ploiesti sunt realizate de IGUAZU, fiind cel mai respectat brand de pe piata actuala. Jgheaburile sunt confectionate din otel de 0.6 mm, acoperit cu un strat de zinc si vopsiit cu unul de poliester, oferind durabilitate si rezistenta la conditii meteo extreme.

Asadar, daca doriti sa achizitionati un sistem de evacuare a precipitatiilor, apelati la serviciile companiei ploiestene Montaco Serv.

Date de contact:

Denumirea firmei: Montaco Serv;

Numar de telefon: 0751 090 272.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.blog.2biz.ro .

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare