articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mocheta versus covorul bunicii

Mocheta versus covorul bunicii

🕔08.Feb 2013

Iti mai aduci aminte cand erai de-o schioapa, ca bunica se inchidea in odaia din spatele casei si statea acolo cat era ziua de lunga, iar spre seara iesea de acolo obosita, dar cu zambetul pe buze. Oare ce facea ea acolo toata ziua? Intr-o zi te-ai pus la panda, te-ai asezat strategic intr-un loc stiut numai de tine, poate, poate o sa vezi ce se intampla acolo si ce tot mestereste bunica. Dupa o saptamana de stat la panda si fara niciun rezultat, ai hotarat sa te lasi pagubas. Atunci bunica, dandu-si seama de ce erai tu trist, a hotarat sa te ia cu ea in odaia misterioasa. Si cand ai pasit inauntru, ai vazut o masinarie din lemn cu o multime de  fire de ate in jurul ei, si curios fiind, ai intrebat-o pe bunica ce este si la ce foloseste.

Bunica, cu blandetea si calmul ei caracteristic, ti-a explicat ca este un razboi de tesut. “Cuverturile pe care dormi tu sunt tesute cu ajutorul razboiului”, ti-a explicat bunica, “iar presurile pe care le vezi in casa pe dusumeaua de lemn tot cu ajutorul lui le-am facut”. Astazi, presurile tesute de bunica au devenit o amintire, iar locul lor a fost luat de catre covoare si mochete.

Firma Best Floor Distribution activeaza cu succes pe piata importului si distributiei de materiale pentru acoperirea pardoselilor: covoare, mochete si tapet antibacterian. Gama de mochete propusa de catre compania Best Floor Distribution cuprinde trei modele: mocheta Tiftline, mocheta Tapisom si mocheta Tecsom.

Modelul de mocheta Tapisom poate fi utilizat in casa, in camera, in holul institutiilor, pe cand modelul de mocheta Tecsom poate fi utilizat atat in exterior cat si in interorul cladirilor. Modelul de mocheta Tifline este alegera inspirata pentru birou sau locuinta, datorita rezistentei materialului din care este fabricat. Mochetele firmei Best Floor Distribution sunt confectionate din materiale de o excelenta calitate. Personalul companiei realizeaza de asemenea si montajul mochetelor. Pentru ei, dorintele clientului sunt lege. Firma Best Floor Distribution te asteapta sa-i calci pragul cu incredere.

Pana la urma, lumea este intr-o continua miscare, la fel este si tehnologia si poate peste cateva decenii, mochetele vor deveni si ele o amintire ca presurile, respectiv cuverturile bunicii.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare