articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobteco: Mobila la comanda sau mobila “gata” facuta?

Mobteco: Mobila la comanda sau mobila “gata” facuta?

🕔22.Sep 2013

Alegerea mobilei adecvate locuintei dumneavoastra poate reprezenta o adevarata aventura atunci cand va loviti de probleme legate de spatiu. Obiectele de mobilier, precum si mobila disponibila in magazinele clasice de profil, sunt realizate la dimensiuni standard, ceea ce inseamna ca de cele mai multe ori nu o sa puteti sa achizitionati astfel de produse din cauza incompatibiltatilor existente. Desigur, o varianta la indemana poate fi reprezentata de executarea mobilei la comanda, desi exista o oarecare reticenta a clientilor atunci cand vine vorba de a alege intre mobila gata facuta si mobila la comanda.

Pentru a clarifica situatia, si pentru a va oferi o mana de ajutor pentru solutionarea problemelor dumneavoastra, in cele ce urmeaza o sa va descriu serviciile oferite de Mobteco. Mobteco este o companie de profil a carei activitate se desfasoara in Bucuresti. Compania executa mobila la comanda, oferind produse pentru accesorizarea spatiilor diverse din cadrul locuintei dumneavoastra si nu numai. Astfel, Mobteco ofera: mobilier living, pentru bucatarie, dining, mobilier pentru hol, pentru dressing, pentru dormitor, camera copii, dar si pentru birou managerial, spatii publice, receptie sau mobila tapitata.

Dupa cum am precizat deja, mobila este realizata la comanda, in functie de cerintele clientilor. Asadar, daca va gasiti in situatia in care mobila gata facuta nu se potriveste cu gusturile dumneavoastra sau nu se incadreaza in spatiul disponibil, atunci alegeti solicitarea mobilei la comanda. Serviciile puse la dispozitie de Mobteco sunt de cea mai buna calitate, preturile fiind in acelasi timp reduse si avantajoase.

Mobteco dispune de o vasta experienta pe piata de profil din Romania, executand mobilier la comanda pentru companii de renume, dar si pentru o multime de familii din Bucuresti. In cadrul companiei opereaza personal atestat ce poate rezolva in timp scurt orice fel de solicitare, indiferent de cerintele sau exigentele clientilor. Mai mult, calitatea mobilei este data de aparatura si utilajele de ultima generatie ce asigura finisaje si prelucrari exacte.

Mobila la comanda poate fi executata in functie de cerintele fiecarui client in parte. Se poate alege un model disponibil care sa fie prelucrat si adaptat cerintelor beneficiarilor, sau la alegere clientii pot oferi proiecte personalizate. In fiecare caz, mobila va fi executata exact asa cum isi doreste clientul, in urma unei discutii cu inginerii Mobteco care va pot sfatui in alegerea celor mai potrivite solutii si modele de mobilier.

Tarifele practicate de Mobteco variaza in functie de cerintele fiecarui client, ceea ce inseamna ca pentru a obtine o oferta exacta a mobilei pe care doriti sa o comandati va trebui ca mai intai sa efectuati comanda catre un reprezentant al companiei. In urma unei analize, acesta o sa va furnizeze toate etapele prelucrarii, precum si pretul exact. Mobila va fi apoi transportata si montata la fata locului de personalul Mobteco, asadar nu trebuie sa va faceti probleme in legatura cu aceste aspecte.

Mobila la comanda va fi intotdeauna o alternativa de succes pentru mobila gata facuta, datorita posibilitatii de a impune anumite standarde de calitate si de design asupra producatorilor, astfel obtinandu-se produse unice si conforme cu cerintele fiecarui client in parte.

Mobteco, date contact:

ADRESA SEDIU:  Strada Dolomitului, nr. 27, sector 1, Bucuresti, C.U.I. RO 16109994, J40/1456/2004 

ADRESA MAIL:  office@mobteco.ro

WEBSITE:             www.mobteco.ro

TELEFON:         021 220 04 25

FAX:                       021 220 04 24

In continuare, poti citi si alte informatii despre Mobteco aici.

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa