articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobizup – Optimizarea site-ului web pentru telefoane mobile

Mobizup – Optimizarea site-ului web pentru telefoane mobile

🕔16.Mar 2013

De cativa ani, un nou tip de dispozitiv electronic a intrat in viata noastra, ne-a acaparat, ne-a schimbat stilul de viata si a redefinit orice principii existente pana atunci legate de internet, de mobilitate si de interactiunile dintre oameni.

Vorbim despre smartphone-uri, despre site-urile web pe care le accesam de pe aceste gadget-uri, si despre cum se poate optimiza un site pentru smartphone si de ce ar trebui firmele sa isi optimizeze site-urile pentru aceste dispozitive electronice revolutionare.

In prezent, in Romania, un procentaj de peste 80% din populatia tarii detine un telefon mobil, conform unor studii realizate de Instititutul Roman de Statistica. Dintre acestia, mai bine de jumatate detin un smartphone.

Smartphone-urile sunt telefoane mobile multifunctionale ce inglobeaza o mare varietate de functii. Dintre acestea, amintim: e-mail-ul, calendarul, o tastatura QWERTY reala sau virtual, si cu siguranta cea mai spectaculoasa aplicatie a smartphone-urilor, conexiunea la internet. Prin intermediul aplicatiei de internet, avem posibilitatea de a efectua pe un smartphone aproximativ aceleasi lucruri pe care le faceam in mod frecvent conectati la internet in fata calculatorului sau a  laptopului.

Cu sediul in Oradea, firma Mobizup are ca principal obiectiv de lucru optimizarea diverselor site-uri pentru a putea fi accesate de pe un smartphone. Fara aceasta optimizare, accesarea si navigarea pe site-uri ar fi fost destul de greoaie chiar si de pe un astfel de telefon inteligent.

Site-urile Web sunt create special pentru a fi accesate de pe calculator sau laptop, iar firma oradeana nu face altceva decat sa le optimizeze pentru a putea fi accesate si de pe smartphone-uri.

In cazul in care detineti un site web pentru afacerea pe care o conduceti, probabil v-ar interesa sa stiti faptul ca aproximativ 30% din accesarile unui site vin de pe dispozitive mobile de genul smartphone-ului. Aceste statistici au fost intocmite de colosul Google si se estimeaza ca intr-un viitor foarte apropiat, procentajul va creste, ajungand spre 50-60%. Asadar, daca inca nu aveti site-ul optimizat pentru smartphone, nu ar trebui sa mai stati pe ganduri, ci sa apelati imediat la serviciile firmei Mobizup.

Profesionistii companiei vor remodela site-ul dumneavoastra, facandu-l facil de accesat si navigat si de pe un telefon inteligent. In plus, utilizand tehnologia QR, acestia va vor genera si un cod unic prin care se poate accesa site-ul instant.

Succesul afacerii dumneavoastra depinde foarte mult si de acest aspect al optimizarii paginii web pentru smartphone-uri, deoarece in era vitezei, clientul tot mai des va cauta ceea ce ii trebuie de pe un smartphone, iar daca site-ul dumneavoastra nu va fi optimizat, clientul nerabdator nu va sta prea mult pe ganduri si va merge in continuare, pe alt site, probabil optimizat. Nedorindu-va pierderea clientilor, optimizarea site-ului web este un element absolut necesar pentru a va ridica afacerea pe culmile gloriei.

Noul site optimizat va contine si o harta a locatiei firmei, precum si indicatii usor de urmat pentru a ajunge acolo. Clientii vor doua lucruri daca sunt interesati de ceea ce oferiti: sa sune pentru a cere informatii suplimentare, sau sa viziteze punctul de lucru al firmei dumneavoastra. Firma Mobizup va asigura aceste doua elemente foarte importante in noul site optimizat pentru telefoanele mobile.

Puteti citi si alte articole interesante vizitand site-ul  www.blog.zoombiz-news.ro

Similar Articles
Unde ajunge valiza ta după check-in

Unde ajunge valiza ta după check-in

Vă întrebați ce se întâmplă cu bagajele voastre atunci când le depuneți la biroul de check-in din

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se