articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobilier sali de conferinte. Cum trebuie sa mobilezi o sala de conferinte

Mobilier sali de conferinte. Cum trebuie sa mobilezi o sala de conferinte

🕔09.Oct 2014

O sala de conferinte trebuie amenajata cu mult bun gust, stil si rafinament, deoarece aici se vor tine sedinte inportante, se va decide viitorul unei companii sau se vor incheia parteneriate profitabile. Tot salile de conferinte sunt cele care gazduiesc anumite evenimente de mare insemnatate si, pe langa faptul ca trebuie sa fie incapatoare si dotate cu echipamente tehnice de ultima generatie si internet WiFi, o astfel de sala trebuie echipata corespunzator si cu mobilier sali de conferinte.

O sala de conferinte poate fi mica, ca pentru o companie mica de 15-20 de persoane, sau ea poate gazdui chiar si 180 de persoane sau mai mult. Totul depinde si de amenajarea locurilor: in forma de U, in forma de patrat, tip teatru sau amfiteatru.

Insa indiferent de toate acestea, mobilierul pentru o sala de conferinte joaca un rol important si ai nevoie de un partener de nadejde!

Mobilier sali de conferinte. 6 articole de top

 

O sala de conferinte trebuie sa fie prielnica pentru orice fel de intalnire de afaceri, iar in acest sens trebuie sa prezinte, in primul rand, confort, apoi flexibilitate si, nu in cele din urma, durabilitate.

Printre cele mai importante piese de mobilier ale unei sali de conferinte se numara:

1. Mesele. Daca vrei sa te indrepti inspre o mobila moderna alege mesele pliante prevazute cu blat din placaj, dar si cu un cadru metalic, conectori pentru scaune si chiar tablite. Poti opta chiar si pentru mese cu blat din sticla, acestea fiind deosebit de moderne si de elegante.

2. Scaunele. La mare cautare sunt scaunele pliabile deoarece ocupa loc putin sau cele suprapozabile care au tapiterie atat pe spatar, cat si pentru sezut. Tapiteria trebuie sa fie de calitate, iar tu ca si client sa ai posibilitatea de a alege dintre mai multe culori. Cadrul scaunelor este indicat sa fie metalic pentru ca sunt mult mai rezistente la traficul intens dintr-o sala de conferinte.

3. Dulapuri modulare.

Dupa cum se observa, salile de conferinte moderne nu mai sunt incarcate ca pe timpuri, iar mobila nu mai este deloc greoaie si sobra. Materialele utilizate sunt in primul rand usoare si rezistente si ocupa spatiu putin, putand fi chiar pliate. De regula se utilizeaza PAL-ul melaminat si o gama variata de accesorii si finisaje.

Deci, pe langa ergonomie un mobilier sali de conferinte este si functional, dar si estetic!

Mobilier sali de conferinte de la Mobiladoro

 

Mobilier pentru salile de conferinte, moblier modern, efectuat exact dupa cerintele si gustul tau, iti poate face si echipa Mobiladoro din Bucuresti. In prim plan se afla masa de conferinte, careia echipa Mobiladoro ii acorda o atentie deosebita. Aceasta trebuie sa impresioneze, sa fie placuta, estetica, simpla, dar atragatoare.

Pe langa mesele de conferinte amintim si de scaune, de dulapuri, vitrine sau diferite corpuri cu sertar pentru depozitarea corespunzatoare. Toate aceste piese de mobilier sunt realizate la standarde ridicate de calitate.

Indiferent de forma, de culoare sau materiale, Mobiladoro iti face mobilierul pentru sali de conferinte dorit. Iar raportul dintre calitate si pret este mai mult decat atragator!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege mobilier sali de conferinte de la Mobiladoro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mobiladoro? Pentru detalii, suna la numarul 0724-504.434, 0785-263.765 si 0757-955.635.

Articol oferit de 2biz.ro.

Similar Articles
Saltele memory foam pentru un somn confortabil

Saltele memory foam pentru un somn confortabil

  Numeroase studii de specialitate au dovedit ca starea de sanatate fizica si emotionala depinde in

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Pentru orice stil si necesitate usile porta doors sunt alegerea perfecta

Orice incapere indiferent daca este recent construita sau veche, necesita usi, alegerea insa va apartine

Usi de sticla

Usi de sticla

Usile din sticla securizate, sunt cele ce impun o tendinta moderna si deasemeni actuala in

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

Evo Horeca va pune la dispozitie cele mai inovative solutii pentru amenajarea localurilor

  De 12 ani Evo Horeca a dovedit faptul ca poate sa fie un partener de

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Un magazin de mobila in Barlad pentru toate gusturile, decorati-va locuinta asa cum doriti

Cand va ganditi sa va decorati locuinta de la un magazin mobila Barlad, trebuie sa