articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobila la comanda, solutia ideala pentru casa ta

Mobila la comanda, solutia ideala pentru casa ta

🕔30.Oct 2014

Daca ti-ai propus sa-ti faci din casa un colt de rai, un loc in care sa te simti bine cu familia sau cu prietenii tai, unde sa te odihnesti dupa o zi de munca si sa te relaxezi in timpul liber, atunci trebuie sa creezi o atmosfera placuta si intima, primitoare si estetica.

Acest lucru tine in cea mai mare masura de decorarea camerelor, nu doar de zugraveala de pe pereti sau culoarea tamplariei, ci si de piesele de mobilier care iti impodobesc incaperile. Cea mai buna solutie pentru a crea ceea ce visezi la tine acasa este mobila la comanda. Oricare ar fi incaperea pe care vrei s-o amenajezi, o mobila pe gustul tau, in culorile tale preferate si care sa se potriveasca perfect spatiilor din casa ta este cea facuta la comanda.

Mobila la comanda, potrivita pentru toate spatiile si toate gusturile

Ceea ce este cel mai interesant atunci cand este vorba de mobila la comanda este faptul ca poti interveni cu propriile idei in conceptia pieselor de mobilier pe care ti le doresti. De obicei, firmele care se ocupa cu confectionarea mobilei au un catalog cu o varietate de modele, insa clientul poate sa-si aleaga un anumit model de baza, la care sa-i aduca propriile sale imbunatatiri, dupa gustul sau si in functie de utilitatile la care se asteapta. Culorile si materialele din care mobila poate fi fabricata sunt tot la alegerea clientului. Dimensiunile dupa care vor fi confectionate piesele de mobilier vor fi stabilite in functie de spatiul pe care acestea urmeaza sa-l amenajeze.

O bucatarie vesela si functionala, cu mobila la comanda

Fiecare incapere din casa ta poate fi amenajata in conformitate cu gusturile si ideile tale. Poti crea atmosfera pe care o doresti la tine acasa cu mobila la comanda, indiferent daca este vorba de dormitor, de camera copiilor, de baie, hol sau bucatarie. Poti alege culorile care-ti plac, indiferent daca acestea “se poarta” sau nu. Astfel, poti transforma bucataria intr-un spatiu vesel, antrenant, in care sa stai cu placere nu doar in momentele in care iti prepari hrana, dar si la o cafea cu prietenii. Daca alegi culori vii, cum ar fi un joc de nuante pe rosu sau portocaliu, si copiii vor fi atrasi in acest spatiu.

Si in baie poti sa asortezi gresia sau faianta cu piese de mobilier functionale si estetice in acelasi timp.

Un spatiu de lucru placut, cu mobila la comanda

Camera destinata biroului poate fi amenajata tot dupa ideile si gusturile tale. Poate ca vezi functionalitati noi biroului, este suficient sa-ti exprimi ideile si un birou dupa propria ta conceptie poate fi confectionat pentru tine. Holul este un spatiu care nu merita neglijat, in definitiv este primul loc cu care oaspetii tai fac cunostinta. Aici pot fi amplasate tot felul de piese suspendate, cuiere sau etajere, exact asa cum ti le imaginezi si in functie de dimensiunile incaperii.

Mobila la comanda iti poate amenaja si terasa, locul in care te relaxezi cel mai bine in frumoasele zile de vara.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare