articole-noi.ro- Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Mobciuta: Usi exterior din lemn stratificat

Mobciuta: Usi exterior din lemn stratificat

🕔20.Aug 2013

Usile de exterior au devenit din ce in ce mai diverse, modelele clasice fiind de mult uitate datorita imbunatatirilor adaugate odata cu trecerea timpului si cu perfectionarea tehnologiei ce sta la baza prelucrarii acestor usi. De aceea, daca va doriti schimbarea sau inlocuirea unei usi de exterior, trebuie sa vizualizati ofertele puse la dispozitia dumneavoastra de catre Mobciuta, companie ce produse si ofera o gama diversa de usi din lemn stratificat.

Mobciuta dispune de o vasta experienta in acest domeniu realizand cu succes proiecte pentru diverse companii dar si pentru persoane fizice ce isi doresc accesorizarea si modernizarea locuintei personale. Compania pune la dispozitia celor interesati servicii de inalta calitate datorita materialelor utilizate si datorita procesului de prelucrare ce este conform cu normele aflate in viguare. Personalul angajat este profesionist si poate indeplinii cu succes orice proiect indiferent de cerintele si exigentele viitorilor beneficiari. Usile de exterior se executa in urma unui proiect stabilit de comun acord cu clientul ceea ce inseamna ca puteti comanda usa mult dorita fara a fi limitati de un catalog sau un numar redus de modele.

Usile de exterior din lemn stratificat ofera eleganta, un design moder si nu in ultimul rand siguranta locuintei dumneavoastra, acestea fiind utilizate atat pentru locuinte personale cat si pentru spatii comerciale sau reprezentante ale unor companii industriale. Rezistenta este data de esenta lemnului si in urma procesului de prelucrare ce trateaza usa pentru a creste rezistenta si duritatea lemnului. Materialul de baza fiind lemnul, modele usilor pot fi diverse pentru ca prelucrarea lor este usoara si rapida. Desigur aceasta prelucrare se va realiza prin intermediul dispozitielor de profil ce sunt operate de personal atesta si cu vasta experienta in acest domeniu de activitate.

Caracteristicile usilor de exterior din lemn stratificat oferite de Mobciuta sunt urmatoarele: sistem de profile 68×81 mm pentru toc si 68×115 mm pentru foaia de usa, usi produse din lemn triplu stratificat cu umiditate controlata de maxim 12%, feronerie cu inchidere in 5 puncte marca ROTO, executate cu sticla termopan, ornamentala sau cu tablii, doua randuri de garnituri siliconice de etansare pe cercevea, iar optional puteti opta pentru sisteme variate de inchidere / deschidere, o gama variata de manere si silduri si placare cu captuseala a zidului atat la interior cat si la exterior. Mai mult, usile se executa cu prag de lemn in partea de jos, dar la cerere se pot executa si fara prag sau cu prag de aluminiu.

Mobciuta executa si ferestre balcon lemn stratificat, usi balcon lemn stratificat, usi interior lemn stratificat, placari scari interioare, cozi unelte gradinarit, mobilier gradina si alte accesorii pentru casa sau imobilul dumneavoastra.

Pentru o oferta exacta, sau pentru a vizualiza usi din exterior din lemn stratificat executate de Mobciuta, accesati site-ul oficial al companiei. Lista serviciilor si a produselor oferite este disponibila pe aceeasi pagina web, unde puteti obtine mai multe detalii despre activitatea desfasurata de personalul Mobciuta. Pentru consultanta tehnica sau ajutor suplimentar utilizati datele de contact de mai jos; un reprezentat Mobciuta o sa va stea la dispozitie cu cele mai utile sfaturi si informatii.

Mobciuta, date contact:

Adresa: Romania, Caras-Severin, Oravita, Str. Eftimie-Murgu, nr21-23
Tel / Fax: +40 255 577 177; +40 255 573 520
Adresa Email: office@mobciuta.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant aici.

Similar Articles
Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

Cele mai bune oferte si calitative oferite la constructii de case

In zilele noastre probabil cel mai important lucru si cea mai mare investitie ar fi

Beneficiile a unei firme de constructii

Beneficiile a unei firme de constructii

Fiecare persoană dorește să aibă cuibușorului lui unde poate să formeze o familie de care

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare